Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nemvagyok gyors csak elszánt és sohasem adom fel!
ne vedd ugy hogy beszartam de az rmz-t most vettük 3hete 3szor mentem vele!de mondjuk nyáron nekem megfelelne addigra szana szét edzem mag
Biztos nagyon gyors vagy ha ilyen önbizalommal rendelkezel
Ezt én akartam mondani de, csak nem akartam, hogy ne legyen motorod de, ha te mondod úgy legyen ...hol ,mikor
a motorunk a tét ha én nyerek te adod a motorod ha esetleg tenyersz énadom a mocit na ez megfelel?
..de egy kihívást elfogadok még így vén fejjel is ...kellene valami tét is, hogy ne legyen a kedvem setét
ezzel nemis tudok vitatkozni!
Nekem nagy pofám van ám
használjátok már az előzmény basszus
remélem megérem az a napot hogy megnézem hogy motoroztok vagy tasetleg egy kis házi verseny ott eldöl kinek van szája és ki is tud valójában valamit
Az már félsiker,ha valaki egy versenyt végigmotoroz.
Tom, néha indulok
te versenyeztél már magadon kívül valakivel ...hagyd már a srácot, nem egyszerű a racing egyik szinten sem
de most szerencsére ujra kelet-kupa lessz ott átlagosan 100-120an szoktunk lenni!
Ehol ni.
ha ketten voltatok az is mindegy mert az már verseny.... .......................közötük lettél első, akkor grat
Jászberényben is volt olyan verseny,hogy mindenki dobogós lett mert minden osztályban kb. hárman indultak.
Tatán mint ha nem lett volna kis kategória, de lehet csak ott nem volt
mivan ijen szarnak nézel?
átlagosan 5-6an voltunk!
Hányan indultatok?Vagy volt még rajtad kívü l induló?
hagyne soroljam föl na jo 50,65,85,125a,125b,250a,250b,extra,senior125,senior250
és ott volt 85 kat
átlagosan 60-80 emberke volt szoval egy nagy fos