Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dávid megmondja pontosan. Azóta max 1-2e- rel lehet drágább.
35 és 40 közöttre emlékexem, de nem most volt már.
A népstadion mellett van a gépműhely, legutóbb is ott volt az ő hengere
lehet, hogy most tenyleg nem artana elkuldeni a felderitoket azert a szamorodniert
megneztem e-bay-t, de nem talaltam mast
holnap megkerdezem A-t, hatha tud segiteni
Okés... Bár...én is bocs, tudod, a jelenlegi idegállapotom kissé pattanásig feszült.
A hüvelyeztetés mennyibe lenne, tudsz linket, címet, telefonszámot?
Jogos, bocs
Hüvelyezteni nem szeretnéd?
ez nagyon csunya szo, akarmit is jelentsen
keresek tovabb
Ő hengerek hónolását hírdeti, nem magát a hengert, de köszi
Keme,
ilyet keresel?
tudod, h ehhez nem ertek, de hatha
Nem biztos, hogy most arra van szükségem, hogy okítsanak, vagy tanulságokat vonjak le a nagy, öreg bölcsek útmutatásai alapján.
Akkor most megtanultad hogy ha veszel egy motort, mi az első dolog? Az csak 30 egynéhány lett volna. Már ha nem kuka a henger
Az vicces lehetett
Kuka. A széttört gyűrű (ami mellesleg egy régi megszorulás következménye, ez tisztán látszik) szépen elintézte a NiCaSilt. Kipattantak darabok, a gát totál le van gyalulva.
Karcmentes hengert keresek, e-bay, ismerős, bontó, bármi érdekel...
Please help...
Szerintem abbó hüvelyezés lesz...
Én legalábbis azt csináltatnám. 250-nél szerintem mehet nyugodtan
Faisstnek mennyire jött be, amit az öreg csinált? Egy szezont egy dugó kibír lájtosan
KEME!
Tudsz már valamit a hengered belső állapotáról?
Basszus, nagyon kell dolgozni ezen a CRF450-en... Keményen rá kell mennem az edzésre, ha kicsit is tempósabban kívánok kapálni a pályán..
Borsókirálykisaszonnynak köszönöm a vagyonom őrzését!
GD,
a kislany a tanulomotorral. semmilyen kisebb gorbuletet az uton nem sikerult 30nal nagyobb tempoval bevennie
Akik ma voltak Taksonyban:
A lexarabb a helyzet, ami csak lehet, asszem sírni fogok.
Dugószett, henger kuka.
Mindenkinek:
Aki tud 2003 vagy újabb CR 250-hez karcmentes hengert, megköszönném, ha szól.
Köazönöm a segítségeteket

Az idomot én általában olyat veszek aminek a felfogatása hasonló, fizikailag elfér( amugy is csak elsősárvésőt meg rajrráblát akarok)
fékbetét meg csak lesz

További jó fórumozást mindenkinek!
Én lépek mert, elkezdett füstölni a villanynak a kapcsoló szekrénye.

Üdv.
nehogy azt hidd!most voltam és szinte csak 97-00utánihoz vannak idomok!ha van is,nagyon drága ezt ők maguk mondták.
universal Budaörs ott van minden.
NEM! Mi összesározzuk, jót motorozunk, és utána elmondjuk, hogy milyen faxa gyerekek vagyunk
Hát ha azok voltak akikre gondolok, akkor ott minden bizonnyal kevesebb kerék volt a földön mint a levegőben
probáld meg a Motorrad-ot a nagykörösi úton!
Nem én irtam ,kár hogy nem jöttél ,ma is hemperegtek egyet a mocimmal/hál isten nem let baja Matyinak/