Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pesti parilla egy rakás szar!nincs semmilyük!
Mit lehet csinálni, hogy autóból nézve azt mondja rátok az ember, hogy nem bírtok magatokkal és megőrültetek....felrugtatok minden qukát, és átmentetek minden nyaúúon .............
Parilla
ja és a lényeg, hogy Budapesten.
fasza volt,jó idő,jó pálya,jó hangulat
Ma mégis tolnod kellet
Mi volt apályán?
sziasztok
Lehet fárasztó kérdésem van:
szeretnék vásárolni műanyag idomot, rajttáblát, fékbetétet.
Tudnátok ajánlani valami boltot ahol jó áron lehet venni.
Az RMX 250-be kellene
Egyedül az RMC-t ismerem az Üllőin.
ékezet nélkül elég muris az ot fos
Te se szójjá be
ot fos ezt azér jobban ki kelet volna hangsulyoznod
van itt valami szerelő oldal is azokat interjuóld
Hagyjuk...
is, a prüntyögésről a jobb csukló tehet...

Nekem asszem még gyúrnom kell egy kicsit hogy tudjam tartani a tempót veletek
szintén, de van egy pár erősen szociopata, antiszociális barátom,, ha akarsz beléphetsz a klubba,,
Én amúgy is eléggé antiszoc vagyok, hiába tudom hogy az álmoskönyv szerint nem jelent jót mégis legtöbbször egyedül szoktam motorozni...
Sziasztok! Mindenhol keresgélek de nemkapok pontos választ sehonnan! Van egy Honda xl600-as mocim és Kipufogo szelepfészek törésem lett! Vajon mitől törhetett el? És hogy tudom javítatni? Előre is köszönöm válaszotokat!
...az én motorom enduro...annak ezt (is) bírnia kéne! Legalábbis az előző gyertyával bírta, úgyhogy nekem elég gyanús hogy nem a motorban van a hiba...
ez igy van, én már elég régota nem megyek csak olyanokkal motorozni akiket jol ismerek, és max 5 fő, de a legjobb tempo a 3 fő,,
Húzd le a listáról azt aki valamiért nem illik bele a képbe (eltér tőled), és meglátod a végén csak 1 maradhat, 1 aki mindent visz.
Szép kis memoryan ....a prüntyögés ezt teszi a 2t gyertyájával ...ezért kell pályázni de, ha a kaland túra kell akkor ez van
Hogy sikerült Taksony
Ja, a mai napnak ez mindenképpen tanulsága, hogy ennyi és ennyiféle motorral, ennyi és ennyire eltérő felkészültségű motorossal nem feltétlenül kellene erőltetni a terepezést...
3fő felett már előfordulnak ilyen dolgok