Mi akadálya volt, hogy nem menj?
Nem gondoltuk, hogy ilyen klassz idő lesz D.földváron. Paks volt betervezve, de ott röpködtek a minuszok és állítólag havas a pálya.
Látom mindenki jól szórakozott és motorozott a hétvégén
Hát engem leszavaztak a srácok Monorral kapcsolatban, de ahogy visszaolvasok jobb is
Dunaföldváron voltunk és láss csodát: hó sehol, ragyogó napsütés
kellene még pár megbízható ember, hogy csökkentsük a szállítási ktg-et.
aki szeretne innen valamit az keressen meg e-mailban.
az lenne a kérésem, hogy komoly szándékkal, és nem utolsó sorban pénzzel rendelkező motorosok írjanak. mert bizalmi alapon menne a dolog. nem szeretném ha bármi a nyakamon maradna, mert nem ezt a lovat akartam....
na ugy néz ki van egy 2008 yz450 kilátásban.szerda környékén megyek megnézni a stealhorse kawasakiba pécsre.1.2 az ára,de remélem ha odamegyek1.1 kp-vel akkor vihetem.na de nem iszok előre a a medve bőrére még nem is láttam.de szoritsatok:)ha valaki nem nézegeti otthon a szobába a motorját,de nem is profi versenyző,hanem kb mint mi akkor mennyit órát tehet bele egy év alatt?50?vagy annyit azért nem?
1 hónap múlva Pakson évadnyitó verseny, mi lesz így belőle
Tényleg: indul valaki ott a fórumról?
ezek földvári képek...tavaszi napsütés.
ma reggel meg driftelve jöttem a nulláson a hóban...
Nem gondoltuk, hogy ilyen klassz idő lesz D.földváron. Paks volt betervezve, de ott röpködtek a minuszok és állítólag havas a pálya.
jók a képek
Hát engem leszavaztak a srácok Monorral kapcsolatban, de ahogy visszaolvasok jobb is
Dunaföldváron voltunk és láss csodát: hó sehol, ragyogó napsütés
www.mxsouth.com
...de nem ismerek olyat aki nálam kevesebbet motorozna
ismét lenne egy rendelés INNEN
kellene még pár megbízható ember, hogy csökkentsük a szállítási ktg-et.
aki szeretne innen valamit az keressen meg e-mailban.
az lenne a kérésem, hogy komoly szándékkal, és nem utolsó sorban pénzzel rendelkező motorosok írjanak. mert bizalmi alapon menne a dolog. nem szeretném ha bármi a nyakamon maradna, mert nem ezt a lovat akartam....
gery
50 az reális... sztem
látom volt mocizás tegnap...irigykedem
De ha megy akkor nyúlik a kezem
Most vasárnap akármi lesz, megyek csapatni egy kicsit