Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom.2hete asszem de nem biztos.beszeszámolta asszem 2009kx450be.üzemóramérő szerint 60 van benne,de azt mondja,h ugy néz ki,h 20óra se látszik benne..."de hát minden cigány maga lovát dicséri":)
*12-én
nem esik.nem is esett.most télen még nem is volt hó baján max 1-2cm de le is olvadt .már kezdett enyhülni az idő
hát megpróbálom lefotozni , ha bemegyek ... meg meginformálom. Amugy miota van az a motor meg neki?
mert kb 12 vagy a rossebse tudja mikor voltam arrafelé és nemláttam azt, csak egy 250-est de az nem 2008-as volt ...mind1
Na mi van esett a hó milyen idő van arra ? Én valószinű dobom a versenyt !
ilyet ne is mondj!kiherélem magam ha elviszik szerdáig!
akkor holnap menj el és fotózd le:)mondta,h küld róla fényképeket.jó fej amugy a csávó,már rég óta nyaggatom motor ügyben.de ha ráérsz holnap tényleg besétálahatsz megnézni és akkor fórumon megirod a véleményed
Különben is , ez a másik pálya!
És hátúl? Oda miért nem tipegtél el?
Miért nem ma mentél? Megvárod mig elviszik?
ennyire volt havas:
attól a bolttól kb fél vagy 1 km-re lakok
még nem,sőt nem is láttam.2008 yz450
pécsren a stealhorse kawasakiba van a motor.telefonon beszéltünk.szerdán vagy csütörtökön megyek megnézni.1195000mondott.csak annyit tudnék mondani mint amit ő mondott telefonban...ha ugy lesz,h tetszik és olyan állapotú mint szeretném akkor már hozom is és a monostori versenyt azzal vivom meg.
Honda8 még nem tudom,de langermotorsport fórumba kérdezz rá. én is kiváncsi vok
szesz! Bátmonostoron hánykor lesz a nevezés
ezeket láttad?ettöl havasabb volt Taksony?
ÁÁ! már nincs pénzem ,de gondolom 80-100 körül adná az most nekem sok. Esik a hó nálatok?
Meg is vetted?
Karcsi!leatt brace:
http://www.expressz.hu/auto/mo...
amugy találtam motort:)
Hát ezt kihagyni! én holnap is elmennék valakivel erre a pályára ha még mindig ilyen.
jól beszélsz, kedves sosrtárs
én se nagyon értem őket bár annak valahogy nem örülnék, ha ott sikitana pár lányzó, hogy hideg van, meg fúj a szél, meg fázik a körmük
hali,egy jó kis akácra én is vevő vagyok
Végre egy társ Fényképez, motorozik és bírja a hideget
Nem is értem a többi "barátnőt" miért maradnak ki mindig a jó buliból