nem tudom.2hete asszem de nem biztos.beszeszámolta asszem 2009kx450be.üzemóramérő szerint 60 van benne,de azt mondja,h ugy néz ki,h 20óra se látszik benne..."de hát minden cigány maga lovát dicséri":)
hát megpróbálom lefotozni , ha bemegyek ... meg meginformálom. Amugy miota van az a motor meg neki?
mert kb 12 vagy a rossebse tudja mikor voltam arrafelé és nemláttam azt, csak egy 250-est de az nem 2008-as volt ...mind1
akkor holnap menj el és fotózd le:)mondta,h küld róla fényképeket.jó fej amugy a csávó,már rég óta nyaggatom motor ügyben.de ha ráérsz holnap tényleg besétálahatsz megnézni és akkor fórumon megirod a véleményed
még nem,sőt nem is láttam.2008 yz450
pécsren a stealhorse kawasakiba van a motor.telefonon beszéltünk.szerdán vagy csütörtökön megyek megnézni.1195000mondott.csak annyit tudnék mondani mint amit ő mondott telefonban...ha ugy lesz,h tetszik és olyan állapotú mint szeretném akkor már hozom is és a monostori versenyt azzal vivom meg.
Honda8 még nem tudom,de langermotorsport fórumba kérdezz rá. én is kiváncsi vok
mert kb 12 vagy a rossebse tudja mikor voltam arrafelé és nemláttam azt, csak egy 250-est de az nem 2008-as volt ...mind1
pécsren a stealhorse kawasakiba van a motor.telefonon beszéltünk.szerdán vagy csütörtökön megyek megnézni.1195000mondott.csak annyit tudnék mondani mint amit ő mondott telefonban...ha ugy lesz,h tetszik és olyan állapotú mint szeretném akkor már hozom is és a monostori versenyt azzal vivom meg.
Honda8 még nem tudom,de langermotorsport fórumba kérdezz rá. én is kiváncsi vok
http://www.expressz.hu/auto/mo...
amugy találtam motort:)
Nem is értem a többi "barátnőt" miért maradnak ki mindig a jó buliból