Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellőképpen fertőzött
A szervezkedés nem az én műfajom, nem értek én ahhoz
Résztvevője semmi esetre se lennék egy versenynek, túl parás vagyok ahhoz. Lelkes amatör maradok
Ezt nevezem, naprakész vagy... Hozzám jössz?!
Az olvasottak alapján Te közel vagy a tűzhöz, kellőképpen "fertőzött" is lehetsz, miért nem fogsz a szervezésbe?! "Teljesen véletlen" ismerek 1 motoros lányt, ugyan Ő pályázik, de pörög ezerrel.. Persze nem azt észt akarom osztani, csakhát ha vannak ilyen ambícióid, akár részvevői, vagy rendezői?! Mindenki csinálja azt, amit szeret ! Ámen... Most kicsit ellépek, majd később.. Tsaoo
Livia Lancelot az első nöi Vb győztes. Rettenetes mit tud az a lány . Én csak ámulok és bámulok.
Tavaly itthon is volt lady cross, idén nem tudom miért nem rendeznek, pedig azért volt egy pár induló.Magyar Vivien lett az első, őt még Nyáregyházán láttam először motorozni, mikor a fiúk futama között volt egy betétfutam a lányoknak. Nagyon ügyesek voltak
Azt hittem, valami fejlesztés, vagy évjáratbéli különbség miatt..
Ááááá nem érdekes igazán, csak kicsit meglepett, meg ezeket a tetv árfolyamingadozást, meg áfát még mindig "kifelejtem", aztán a kasszánál lepődök meg... Most néztem az extrémen a tavalyi Női cross VB-t... Hát jókemények a csajok, úgyhogy semmi sem lehetetlen, csak kitartás...
Mitas guminál kiszámíthatalan az ár, néha a 18-as drágább, mint a 19. Általában évente 4x 5x emelnek árat és most az euró miatt elég drasztikusan. Ez valószínű, még régebbi készletből maradt, mert már nem ennyi.
Mimi különbség? Nem értem a kérdést
Helloo Bizniszvumen... ;) Mi a különbség? 18"-asat vettem... Régen a "nagyobb" gumi drágább volt... És igen, itt most a motorgumiról beszélek, mielőtt felpezsdülne a fórum...
Ha 110/90-18 C12 vettél, akkor az nagyker áron volt, de ha 100/90-19, akkor sajna átvágtak.
Helloo ittlevők..
Épp most vettem Mitas C12-t, elvben nagyker áron 11.200-ért... Nem is volt nagykerár?!
Há...nemtudom! Ha jól emlékszem talán a c10-est váltja? Nembiztos...
De mintha
Az meg inkább cross volt
Aki nem issza el...
Zsír lesz
Üdv

Jövöhét szombatra itt a vas
Vasárnap mehetünk is tesztelni
18-as
Sziasztok! Eladó a fiam gépe:

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Milyen méret kellene?
12.590,- az Universal-nál. de ha tudsz jobbat ne titkolózz!
mondjuk az a 13370 ft a c-16-ért elég sok,,
a c-16 az tényleg jo föleg ha sokat használod köves sziklás terepen,,
C20 így első ránézésre talán inkább endúrós... nem-e?
Kösz Tulok - okosodok...
Hűha! A c 16 nekem rettentően tetszett! Igaz xr400-on használtam de sokat bírt és sokféle terepen (köves, száraz, sár) igen jól viselkedett...
Sehol sem teljesít kiemelkedően, de mindenhová elvisz/felvisz.
Viszont a c 20-ról én is szívesen olvasnák tapasztalatot...
Jó reggelt hölgyek ,urak!
... namégcsak annyi a kérdés: C16, vagy C20-as mintával?
Te ...milyen gumikat árulsz te? nem ám hogy izé
Én 5kor kelek! Marha jó nektek...

Dulai
Várom a képeket!