köszi
persze,csak akkor ülök motorra,ha már 100% os a lábam...
de hát ez már lógott a levegőben....még sose volt semmi bajom....a tavalyit leszámítva...
már nagyon érett valami....de hát ez is mázlis volt mert ugye nem estem el
Látod-látod, ha triáloznál ilyen nem nagyon történne meg! De már mindegy, vigyázz magadra és ne kapkodd el a motorozást mert ha nem gyógyul meg rendesen akkor később nagyobb lehet a bánat!
A motor megvár és szerintem még jó pár évig akarsz motorozni, viszont ha erőltetve gyógyulsz meg akkor abból csak gond lehet!
Tehát csak nyugi! Fogsz Te még a dobogó legtetején állni!
szia
edzést időmérőt meg első futamot végig mentem
a futam végén baromira fájt a lábam aztán odahivtuk a mentősöket...de nem tudtak odajönni mert a schrenk peti bent feküdt...aztán quaddal vittek oda...aztán úgy kb 15-20 perc múlva szirénázva vittek be minket
Szió! Nagyon sajnálom ami veled történt! Figyeltelek téged is, de egy idő után eltűntél. Bocsi, de csak a mocidat ismertem meg, téged kevésbé(sajna az arcod nem nagyon látszódik az adatlapodon). Bár néztem egy srácot, aki szerintem te lehettél, de kicsit hülyén jött volna ki, ha rákérdezek: Te vagy az 54-es? Szóval gyógyulj meg gyorsan...
reggelt
nem focizom,meg nem is motorozom...
elég vicces volt behozni a konyhából akajámat a szobába 2 mankóval
beraktam egy ételhordóba lezártam és abban hoztam be...abból nem ömlik ki
Tudod Zoozee nekem mindegy hogy cigizik v nem. Csak akkor minek hazudik magának és persze nekem.
Ezt nem értem? Van egy mondás Mindenki valakinek v valaminek a kurvája. Nekem a kaja a strigóm neki meg a cigi!
remélem lesz zöld gipsz
persze,csak akkor ülök motorra,ha már 100% os a lábam...
de hát ez már lógott a levegőben....még sose volt semmi bajom....a tavalyit leszámítva...
már nagyon érett valami....de hát ez is mázlis volt mert ugye nem estem el
Látod-látod, ha triáloznál ilyen nem nagyon történne meg!
A motor megvár és szerintem még jó pár évig akarsz motorozni, viszont ha erőltetve gyógyulsz meg akkor abból csak gond lehet!
Tehát csak nyugi! Fogsz Te még a dobogó legtetején állni!
én meg gipszbe leszek...banyek
aztán meg visszahozta a gatyámat meg telómat és a pénztárcámat
igyexem meggyógyulni
edzést időmérőt meg első futamot végig mentem
a futam végén baromira fájt a lábam aztán odahivtuk a mentősöket...de nem tudtak odajönni mert a schrenk peti bent feküdt...aztán quaddal vittek oda...aztán úgy kb 15-20 perc múlva szirénázva vittek be minket
tegnap eltörtem a lábamat a versenyen....
de azért még befejeztem a futamot
nem focizom,meg nem is motorozom...
elég vicces volt behozni a konyhából akajámat a szobába 2 mankóval
beraktam egy ételhordóba lezártam és abban hoztam be...abból nem ömlik ki
Tudod Zoozee nekem mindegy hogy cigizik v nem. Csak akkor minek hazudik magának és persze nekem.
Ezt nem értem? Van egy mondás Mindenki valakinek v valaminek a kurvája. Nekem a kaja a strigóm neki meg a cigi!