Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megyek dögleni ...jó éjt béláim...! addig találjátok ki mi legyen ..meg azt is hogy mivel mi legyen...
tényleg tegnapi endurós halottainkkal mi lett? tudtok valamit? ...annyi biztos ők se jönnek hétvégén velünk mégeccer...meg is nézem hirdetésbe nincs -e fent a motorjuk

na csácsumicsővázcsokoládéspalacsinta..
andriskám olvastad hoozászólásomat ?..csinálj karbit! ..ne blokkozzál..
hát cigi megsaccolni ezt...nincs tapasztalatom ezekkel...a gyári az tuti jó merem mondani mert eddig az bizonyított mindenkinek ...100 forint ..abból lejön a kedvezmény és ugye már akkor versenyképes az ára...
nemtudom jimmi525 most csinálta 525 ösét ott is eredeti volt 500 óra körül..és nem tudom mit rakott bele..kérdezd meg a ktm topikba szokott firkálni..olyan a gépe mint a tiéd csak 525
azt sejtettem...
Miért gyanús?Lehet má legyártották 2-3 éve VAgy lehet 15
tudunk valami jó helyet?..vagy véleményt aki használt már ilyet?
gyanus ez hogy csak a fele a gyárinak nem?
Valami supermotoshop vagy mi volt a címe...de nem tudom, működik-e még
54810 ft.. a prox ...de ebből jóhelyen lejöhet a kedvezmény...
szia Dani.
nem tudod a giraffe eladó alkatrészeinek volt egy oldala!..esetleg? te tudod az elérhetőségét?
Szasztok!

Na ez megmekkent rendesen... a gyiknak az a sok ütem
Idén 2 ilyennel tanákoztam.Hozta a postás
kértem ár ajánlatot a prox hajtókarra,55 az ára
körbe kéne járni a dolgot hogy nehogy szart vegyek!
valakinek tapasztalat?
made in usa
nem ..ez alu..és hinson...és nincs százezer forint
hétvégére összerakom a motort azt megindulok, mehetnénk 2 en is
ha gondolod itt valahova a környékbe igy 2 hónap kihagyás után
szia!
ebben is rendes kuplung kosár van! nem verődik be ez sem,vagy csak sxs-ben?
Azaz Hogy a testvíre anyjába
Van hozzá,3 fajta-féle vez tengelyem is.Mindet kiróbáltam A legtuningabb a legjobb. Megy mint a disznó,de kezes mint a bárány.Nekem a magasságával van bajom.Telóit oda faragom ahova akarom.Teszt mocinak lett véve,hááát sokáig ennek a kipuff szelepje az egyik az nem bírta.Megnyúlt a nyaka azt aszonta,nem lógok én ezen a kocsányon,szopjá paraszt, vegyé helyettem újat,de hajtókart meg dugót is Vettem Má csak szelepek,fészkek +ez az kell (sok drága szar) azt valaki el is tolhatja
Nana,megoldottam,én aztat is.Vannak képeim,de már nem emlékszem,kit-hova kell tenni De titkos fejlesztésként le írtam valahová mindent
szerintem pedig nekem nem kenyerem dícsérni a vasad az a blokk se annyira szar...az elektronikát lehet levágnám róla valami éles késsel mert az tényleg szar..de mostmár én nem geciznék vele......viszont ezt a karbis trükköt megejteném simán....ez életrevaló ötlet a sok közül ami eszetekbe jutott..mert visszaolvastam...
csakhát ott is belefogtok majd ütközni pár apró problémába ..de működni azt fog...(gondolok itt gázállásfigyelésre..ezt úgyse tudod belekötni gyújtásba úgyhogy kilőttük ezt is..
Úúú,játékos,de úgy a jó