Irigylésre méltó...
Én sztem csak puhap*cs vagyok, de a környéken még ilyenek sincsenek, akikkel egy vasárnapot "földutazni" lehetne, katlanokról, feljárókról ne is beszéljünk...
ez igy nekem tökéletesen megfelel
amikoe a többiek akik messzebb laknak pakolják a motorokat futóra én elmegyek a motoromért a garázsba él 1 percen belül a találkozó helyen vagyok4
én is..erre nem sajnálom a léét...
most is nekiálltam a hátsó résznek teló láncszett csapágyszett féktárcsa betét koptatók...egyebek...aztán ha kiszámoljuk bóven 120 fölött járok..ja és magamnak ingyen szerelem....az is lenne pár ezer ha ki kéne fizetni....
ja és még bőven ment volna a motor csak potyogni kezdtek a görgők a láncból és mondom na hajrá zéé..
nálunk ilyen nincs 20 éve ez a trend vasárnap 10 óra az a szentírás..a gyerekeink is így születtek...nincs késés/várás.....pár perc szokott néha lenni de inkább mindenki előbb van ott 15-20 perccel tele tankkal jó motorral, itallal mindennel felszerelve ....mint később.....amúgy bunkóság is vváratni 8 beöltözött embert...a 10 óra nálunk a rajtot jelenti a találkozópontról ami már az erdőben van.. nem a felébredést itthon.. ..esetleg évente eccer valaki késik 20percet valami miatt de odacsörög (ez csak a kemény mag privilégiuma, hogy megtegye ) és bevárjuk , vagy utánunk jön és első küzdelemben utolér ...ezek itt komolyan veszik az endurózást...aki nem az hamar lemorzsolódik..mondjuk délbe...
de gondolj is bele..
mindenkinek fejenként 2-3 millába van a sport ha a jelenlegi vasát felszerelését vesszük csak...
akkor veszi a drága benzint háromszáz felett literét...és a drága időt amit egész héten vár készül rá izgul stb...és ezekből a keménymagban van kb.8 ember...
na és akkor pár fasz akiknak nincs órája ezt próbálná átalakítani meg elrontani ...
szép is lenne
ezt leszámítva el lehet jönni velünk motorozni ..szívesen látunk támogatunk bátorítunk tanítunk ifjú titánokat meg öregurakat is ..csak a szabál az szabál
Mondjuk azon kicsit kiakadtam, hogy a biztosítási alkusz még az e-mail címem jelszavát is kérte, addig nem engedett tovább. Na persze...azért hülye nem vagyok. Kapott 4 db G betűt jelszónak, azt a számítógépemberek majd beléphetnek vele, ha tudnak
Én sztem csak puhap*cs vagyok, de a környéken még ilyenek sincsenek, akikkel egy vasárnapot "földutazni" lehetne, katlanokról, feljárókról ne is beszéljünk...
na jó motorozást akik mennek
amikoe a többiek akik messzebb laknak pakolják a motorokat futóra én elmegyek a motoromért a garázsba él 1 percen belül a találkozó helyen vagyok4
most is nekiálltam a hátsó résznek teló láncszett csapágyszett féktárcsa betét koptatók...egyebek...aztán ha kiszámoljuk bóven 120 fölött járok..ja és magamnak ingyen szerelem....az is lenne pár ezer ha ki kéne fizetni....
ja és még bőven ment volna a motor csak potyogni kezdtek a görgők a láncból és mondom na hajrá zéé..
én is utálok várni
csak egyedül meg nem szeretek motorozni,ugye én kb 1 percre lakom az erdötől rám nem nagyon kell várni ez miatt!
de gondolj is bele..
mindenkinek fejenként 2-3 millába van a sport ha a jelenlegi vasát felszerelését vesszük csak...
akkor veszi a drága benzint háromszáz felett literét...és a drága időt amit egész héten vár készül rá izgul stb...és ezekből a keménymagban van kb.8 ember...
na és akkor pár fasz akiknak nincs órája ezt próbálná átalakítani meg elrontani ...
szép is lenne
ezt leszámítva el lehet jönni velünk motorozni ..szívesen látunk támogatunk bátorítunk tanítunk ifjú titánokat meg öregurakat is ..csak a szabál az szabál