Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, sajna... a tököst alig bírom felemelni. Mentem rendesen, mikor eldobtam. Rossz volt hallgatni, milyet reccsent... még örülök, h ennyivel megúsztam
De a régi 0660-as motorolák is hasonlók voltak
Összeeeeeeeeeee?Nem össze-vissza
Még mindíg fáj?Hónap nyomom ezerrrrreeeelll,me má azé na
királyság

amúgy a mobil cserépkályhák kibaszott nehezek..mi attól ejtettük el eccer , hogy azon röhögtünk ki a geci találta ki a mobil cserépkályhát...
Király lesz holnap menni... nekem sajna még maradt vállfájás a két héttel ezelőttiből, úgyhogy pihi
részedről ez nagy dolog akkor , hogy nem mentél motorozni se..
Szasztok... én meg egy tehertaxisnak voltam segíteni. Egy mobil cserépkályhát vitt, aztán a két gyikarc segítője ledobta és szétesett

Az Imi erre visszament a praktikerbe 320 ezerrel és vett egyet helyette az ügyfélnek... ezt már mi szedtük le a kocsiról. Montam neki, legközelebb ha elsőre nekem szól, beljebb lehet 320 ezerrel
vazze nem volt meg a topik ..kiírta hogy keresés ...vicc
félelmetes hol tart ma a tudomány...

összeraktam motoromat ...
holnap motorolás viszünk six days menőket hátha ők nem tartanak fel..
Szintén zenész,utolsó körökre ébredek fel

Köszi az invitálást! Lassan el kell gondolkodnom...
Addig marad az egyedül csapatás... Majd holnap...
és még nincs vége, jövő héten támfal bepucolás, meg a konyháját fogom félig szétverni, másik csempe ilyesmi.

még motorozni sem mentem ma hogy meglegyen a szinezés, mert jo idő volt muszáj volt csinálni.
ááá F1 -en mindig elalszom...
nem tudsz annyit fizetni...

anyukámnál dryvitoztam, szinezés hasonlo nyalánkságok, hogy a maminak szép legyen a kecoja...

egy szem anyukám
szinezni a vityillót jöhetsz hozzánk is
utálom
szép estét.

szanaszét dryvitoztam a világot...
inkább nézz f1et....
megyek aludni
dolgozni voltam szabin vagyok,megtehetem
nekem a hatvanakárhány ezer helyett lesz ott 8000
Annak idején nem nevettünk volna, mikor még nem volt LC4 Gyurcinak