3 év alatt 5_6 alkalommal ment vele
zsir volt a gép
megengedte hogy lehuzzam a hengert.....új és kész!
de sekol sincs még csizma nyom se!2700 euroétr elboltoltuk! ja,2007.09.21-én vette!
nemrég vett egyik srác egy 250 faktoryt....kurva szerencséje volt,megvette egy fullos csávotol aki még azt se tudta hány sebesség van a mocc váltojában!
Itthon nincs örtöm..
Fóttól északra...ementáli sajtocska. De van itt miden, mint a búcsúban. Szar crosspálya, homokgödör, enduro terep. Akkora hegyek nincsenek, mint nálatok, de nem rossz.
Az őszi EC pályán végigmentem honekkerrel (siratót kikerülve). Szóval kikísérni ki tudlak ha kell. A tempót meg egy six days-el sem tudnám tartani, úgyhogy mindegy
hát nemtudom mi lesz de majdcsak lesz valahogy..meggyestomink és előző garnitúra városvezetés és sleppje elloptak mindent amit lehetett amit nem lehetett arra vettek fel jelzálogot...kösz jól vagyunk..
már olyan is lesz ami megy.. meg megéri életben tartani..
amúgy van fóton is rakétasiló? hol? google earth
műholdképet akarok
vegyél gyorsba mocit aztán megyünk..de ha arra megyünk mehetsz az enyémmel
Ja, kösz semmi extra. Továbbra sincs motorom, de továbbra is várlak Fóti homokbánya/rakétasiló környékére ha erre jártok...BÁRKI.
Csak idegenvezetni tudok, de megéri megnézni.
És nálatok? Vettetek már föl lámpagyújtogatót?
Írt Gyuri hogy végre lesz motorja....faja.
Srácok?
jajj láttam ezt a kvados embert aki nem ismeri salminent
meghívott ,hogy menjek mutat nekem pályát...mondtam mehetek ,hogy ha jön ő is velünk egyet utána...
de azt nem is gondoltam volna , hogy kvaddal akar mutogatni...
Az első mondatomat viccből írtam!Sógort is ezzel baszogatom Nekem nem jött be a quad.Erdőbe a kerékjáratok között meg köves sziklás utakon ösvényeken kurvaszar vele menni.A kezem leszakad tőle ha tempósan megyek.Hóba meg homokba teccik de ezért külön nem vennék.
és akkor arrol már nem is beszéltem hogy szétveri a gerincedet, plussz ha tempot mész tönkre bassza a térdedet, attol a hűlye rogyasztott poztol amibel kuporogsz rajta...
volt nálam qvad ltz 400 féléven keresztűl nyuztam télen, sokat motoroztam vele a balaton jegén átugrattam vele a rianást meg vissza..
nekem nagyon nem jött be, tul sok a korlátja, ha jön egy szarabb rész nagy pocsolya köves stb, majdnem állora meg kell fékezned amugy kiszakad az eleje, ugyan ott motorral 5. teli gázon megyek át,folyton beakad a fák közé , ha vissza esik akkor a domb aljáig gurul és szarrá törik .
a hegymászo képessége a rövidsége meg a ballonos kerekei miatt egy nagy nulla, igazábol arra jo egyedűl hogy murváson keresztbe menjél vele tempot.
meg ami nekem nagy csalodás volt ,hogy hoban ha egy kicsit is nagyobb, a kétkerék hajtásu iszonyat el tudja magát hagyni, nincs suly, felűl az eleje -alja azt vége.
akkor már inkább egy samuráj jo terep gumikkal 250-ért az jo buli, volt olyanom.
A quad azoknak való akik nem tudnak vagy félnek motorozni Sógor régen cross meg enduroval ment azt a sok esés meg kudarc miatt vett egy quadot.Ezzel keveset esik de akkor nagyot.És gyűlöljük mert mindig rá kell várni persze vagy ha elötted megy alig bírod megelőzni mert kacsázik azzal a szar trepnivel az úton.Dupla sőt tripla annyi port basz fel azokkal a ballon kerekekkel és sír mint egy kurva ha ösvényeken megyünk és nem fér el..Nem is jár már velünk inkább hozzáverődik a többi quados haverjához..
zsir volt a gép
megengedte hogy lehuzzam a hengert.....új és kész!
de sekol sincs még csizma nyom se!2700 euroétr elboltoltuk!
de mástol nem kell !
Fóttól északra...ementáli sajtocska. De van itt miden, mint a búcsúban. Szar crosspálya, homokgödör, enduro terep. Akkora hegyek nincsenek, mint nálatok, de nem rossz.
Az őszi EC pályán végigmentem honekkerrel (siratót kikerülve). Szóval kikísérni ki tudlak ha kell. A tempót meg egy six days-el sem tudnám tartani, úgyhogy mindegy
hát nemtudom mi lesz de majdcsak lesz valahogy..meggyestomink és előző garnitúra városvezetés és sleppje elloptak mindent amit lehetett amit nem lehetett arra vettek fel jelzálogot...kösz jól vagyunk..
már olyan is lesz ami megy..
amúgy van fóton is rakétasiló? hol? google earth
műholdképet akarok
vegyél gyorsba mocit aztán megyünk..de ha arra megyünk mehetsz az enyémmel
Csak idegenvezetni tudok, de megéri megnézni.
És nálatok? Vettetek már föl lámpagyújtogatót?
Írt Gyuri hogy végre lesz motorja....faja.
Srácok?
holnap ha úgy alakul akkor megyünk egyet remélem lessz csiszi-csuszi!
jajj láttam ezt a kvados embert aki nem ismeri salminent
meghívott ,hogy menjek mutat nekem pályát...mondtam mehetek ,hogy ha jön ő is velünk egyet utána...
de azt nem is gondoltam volna , hogy kvaddal akar mutogatni...
egy roki jármű...
csak poénbol irtam.
volt nálam qvad ltz 400 féléven keresztűl nyuztam télen, sokat motoroztam vele a balaton jegén átugrattam vele a rianást meg vissza..
nekem nagyon nem jött be, tul sok a korlátja, ha jön egy szarabb rész nagy pocsolya köves stb, majdnem állora meg kell fékezned amugy kiszakad az eleje, ugyan ott motorral 5. teli gázon megyek át,folyton beakad a fák közé , ha vissza esik akkor a domb aljáig gurul és szarrá törik .
a hegymászo képessége a rövidsége meg a ballonos kerekei miatt egy nagy nulla, igazábol arra jo egyedűl hogy murváson keresztbe menjél vele tempot.
meg ami nekem nagy csalodás volt ,hogy hoban ha egy kicsit is nagyobb, a kétkerék hajtásu iszonyat el tudja magát hagyni, nincs suly, felűl az eleje -alja azt vége.
akkor már inkább egy samuráj jo terep gumikkal 250-ért az jo buli, volt olyanom.