Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt
na én megyek alvadni,holnap sok a dolgom,jó éjt mindenkinek!
azt aki ilyet tesz állatokkal én is betenném beföttes üvegekbe....persze ledarálva!
kamu
A csivavám majdnem ilyen hülye,ha leteszek egy ruhámat,még le se ér má fekszik rá.Vagy zsebbe alszik Dili,és nem lett tanítva rá
http://youtu.be/2XID_W4neJo
ezt az észt!..szegény megmalmozták
hát igen,szinte hetente látok ilyeneket én is,kéne fotoznom aztán őregségemre majd írni egy könyvet ezekről az esetekről persze képekkel ilusztrálva
Ajajj,de az is lehet mi vagyunk bezárva Van annyi hülyeség egy könyvtárra való
sajnos jó magas kerités van az állatkert kőrül de eggyeseknek mégis sikerül kiszökni
Nekem hoztak olyanokat,hogy új minden,nem megy ki idő után leáll.Gyűrű illesztési hézag 0.A másik elhozta a mocit.A dugón a stiftet nem is nézte,szó szerint beleverte a hengerbe a dugót.Mondom hát ez mi eze?Fúrás stb.Aszongya háde mié,ne hülyéskedjek most csináltatta meg,minden új,este tettem össze.Mondom ezt a dugót nem betetted beverted.Aszongya,hát nem akart bemenni,muszáj volt Mutatom a stiftet,má nem is látszott Kérdi hát ez mi? Nem tudtam röhögjek,vagy fejibe verjek
diohélyban mesélek egy storit
...két pancser nekiáll egy 250 ktm motoron a dugócserének...de sehogy se fért me a hengerbe....ezért letőrték a gyűrük végét aztán siránkoztak hogy milyen drága volt a dugó és mégsincs benne kompresszio és amikor szétszedtem mondom hogy mit találtam és akkot mesélték el a tőrténetet
Adtam újszerű felsőt nekik komplettó a szar helyett,itt volt apa-fia,rendesek
ezért kell amatőrtől venni motort.....ami bisztos-bisztos....nagyábol még rá kell költeni a motor árát!
Mondtam a gazdának menjenek vissza azt basszák le őket,me nem kis pénzt hagytak ott a mociért.Nem egy eladósak ,ezzel üzletelnek.
Igen,az összetört állítót beledugták,a perselyeket beleverték,a szimering szarráverve stb,olajat kicserélték,de berohadva eldugulva az egész Hát tudod,haverral sör mellett,elbasztuk,azt eladjuk akció
és milyen szépen fogalmaztam
miért nem szollitja magáhot az isten ezeket a kontár állatokat?
ez igy volt ősszerakva?
Pfú ez még nem "is olyan vészes",csak ez mostani eresztés
hát ez se gyenge eresztés!