Nekem hoztak olyanokat,hogy új minden,nem megy ki idő után leáll.Gyűrű illesztési hézag 0.A másik elhozta a mocit.A dugón a stiftet nem is nézte,szó szerint beleverte a hengerbe a dugót.Mondom hát ez mi eze?Fúrás stb.Aszongya háde mié,ne hülyéskedjek most csináltatta meg,minden új,este tettem össze.Mondom ezt a dugót nem betetted beverted.Aszongya,hát nem akart bemenni,muszáj volt Mutatom a stiftet,má nem is látszott Kérdi hát ez mi? Nem tudtam röhögjek,vagy fejibe verjek
diohélyban mesélek egy storit
...két pancser nekiáll egy 250 ktm motoron a dugócserének...de sehogy se fért me a hengerbe....ezért letőrték a gyűrük végét aztán siránkoztak hogy milyen drága volt a dugó és mégsincs benne kompresszio és amikor szétszedtem mondom hogy mit találtam és akkot mesélték el a tőrténetet
ezt az észt!..szegény megmalmozták
...két pancser nekiáll egy 250 ktm motoron a dugócserének...de sehogy se fért me a hengerbe....ezért letőrték a gyűrük végét aztán siránkoztak hogy milyen drága volt a dugó és mégsincs benne kompresszio és amikor szétszedtem mondom hogy mit találtam és akkot mesélték el a tőrténetet