Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ird meg ide.

lakosbalint@chello.hu
milyen tárcsa.. mert goldfreen szutykot nem rakok bele egy vicc az a holmi..
kuplung lamella kell pici pénzért a gizgazba 8 db van benne, mondj egy számot...
Na bammeg,ennyié tuti nem.Ide nem firkálom ki.Gumik, dugó,stb minden van.
jokor szolsz ma hozza a postás a hátso KTM-es hullámos tárcsámat pici pénzért...
ne aggodj én is csak egy hete láttam egy filmet rola, igen érdekes volt, csak a nap volt a téma benne , a felszini napviharok ,kitörések hogy keletkeznek, hogy kavarog benne a polaritás és gerjeszti ezeket a kilöködéseket ,korona kitöréseket...

a legkomolyabb az volt mikor csávo mutatja a nasa hő képet a naprol, rajta egy picike kis fekete folt a kitörés, és meséli na ez a kisebb kitörés 14-szer akkora mint a földünk...
anyád , csak néztem mint jenő a moziban..
Ha hűtő vagy kerékagy, küllő,ráf,féktárcsa,hidrokuplung,stb kell pici pézé akkor szójjá
Na,nemsokára lesznek olyan "hasonló"mérő és rázópadom amikről képeket betoltál az elkától Má csinájják de
ugyan ez a csávo csinálta azt a sztorit is hogy elvállalta egy srácnak hogy majd Ő csinál neki a CRF 450 X-re hűtő merevitöt, 10 ezer ft-ért, össze is ekecsűlte csak közben kiszurta véletlenűl a hűtöt egy csavarhuzoval, és annyira jellemes ember hogy AZT is elfelejtette elmondani a tulajnak...
neki is vissza adta ugy a motort, nem ám megjavitotta volna ha már elbaszta, lofaszt vigye el ugy a tulaj aztán majd rájön magátol hogy csöpög a hűtő....
na ezt meg én nem tudtam, pedig én is nézek Discovery-t...
Zozi mester. A 400as megy amugy? Mert akkor haza hoznam es elkezdenem atdobalni a cuccokat...
a mai napig röhögök ha eszembe jut a sztori...

amugy észre vette hogy valami nem jo és nem rugozik a hátulja mégis vissza adta ugy a csávonak mert arra hogy szétszedje mégegyszer és rájöjjön mi a hiba, és össze rakja ugy arra már lusta volt...
ezt én is tudtam , viszont én nézek Discoveryt..

és bezony az a foton ami most az arcocskádat sűti az még a dinok idejéböl indult el a nap középpontjábol, és ennyi ideig tart mire kikeveredik....
amugy tök érdekes dolog én is meglepödtem rajta, söt elmondta a fizikus csáko hogy van a fotonok között akár olyan is ami még a nap keletkezése ota most jut ki ami ha bele gondolunk 4,6 milliárd éve volt, nem piskota dolog.
Mester ek ezek ,akik ezt csinálták,ezzel foglalkoznak,láttak már sokat,de nem értenek hozzá,a sietős kontárkodáshoz viszont annál inkább.
Nem lehetne,kicsit közelebb húzni,hogy melegebb legyen?
ilyen sztorihoz nem kell tul meszire menni,

itt a szomszéd faluban is volt csávo aki 0 tudással nagy melénnyel elvállalta hogy majd Ő felujjitja meg bezsirozza az RMZ 250 hátso himbáját , és sikerűlt neki forditva bele rakni a himbát a helyére ...

és hogy a hűlyeséget és a hozzá nem értést fokozzuk vissza adta ugy a tulajnak a motort, a srác elvitte rögtön krosszpályára a verdát a semmit nem rugozo hátuljával, és az első asztalon hátba verte a motor...

aztán oda mentek ott pályázo rutinosabb emberek alá néztek megnyomkodták és mondták a tulajnak, hogy TE ebben forditva van bele rakva a himba...
Tesó, a közepes Föld-Nap távolság: 150 millió km (és az csak 8,3 fényperc).
Akkor ezé cseréli az asszony havonta,nem azé me lekopnak a betűk Mi a pálya?Kiskutyák?Nekem még van 2.Vadak, mint az oroszlán
itt sűt a nap veszettűl, vagyis világitanak a több milllio éve a nap közepéböl elindult fotonok...

amugy tudtátok hogy a legtöbb baktérium tenyészet a klaviaturában van, és nem a wc űlőkén, csak ugy mondom..
Szasz Nem nagyon,de azért fagyik odakint
morgen
A jó reggeltet, mindenkibe
Az nem jo:/ hat hogy lesz igy 640es supermotom?:(
Igen, közben megtudtam, hogy nem te szervizelted, hanem a kerektemplomnál egy szerelő. Te csak rápillantottál a szétszedett blokkra...és igen, ha a szervízkönyv írja, hogy 250 üóránál dugócsere, akkor nem lehet cicizni, ki kell cserélni!

Eladó amúgy, mert jelentkezett a hirdetésemre, 250 üóra körül van a gép.
Ő az első tulaja, nem tudod?