A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
- Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
- Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
- Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül
- Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
- Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.
- Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
- Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!
jimmy azzal a rugóval meg nem jutottam előrébb..ki kell ugranom tokodra...holnap elmegyek dorogra és onnan átcsusszanok oda nyelvetfogni ....üzentem már mindenkivel de úgyláccik nem ér oda ...
jöttek a hétvégén a Gasgas-t nézni, aztán mondták elmennek még nézni egyet ami Kecskeméten van 2007-es 12. havi, 750-ért...
aztán megnéztem miröl van szo, arrol ami ott ált a Merkantil telepén, halál lelakottan szétlopva , jo esetben 05-ös, max 06-os mivel még olyan régi kasznis mint az enyém ...
fuu azt én láttam kiváncsi lennék honnan szereztek bele komplett elejét, hátso öhlinst ,és még a fél motort.
lehet azok vették vissza a banktol akik szét lopták és leadták.
Motoroztál tegnap? Reggel még gondolkoztam rajta,hogy kellene kerülni egy karikát,de aztán mikor megláttam a kocsi hőmérőjén a -10 fokot,egyből elpárolgott a kedvem! Jöhetne már ez a kibaszott tavasz!
A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
- Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.
- Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
- Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül
- Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
- Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.
- Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
- Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!
Egy magyar hazafi.
Mondjuk nem tudom minek basztatlak,mikor úgyse lehet motorozni!
jimmy azzal a rugóval meg nem jutottam előrébb..ki kell ugranom tokodra...holnap elmegyek dorogra és onnan átcsusszanok oda nyelvetfogni ....üzentem már mindenkivel de úgyláccik nem ér oda ...
aztán megnéztem miröl van szo, arrol ami ott ált a Merkantil telepén, halál lelakottan szétlopva , jo esetben 05-ös, max 06-os mivel még olyan régi kasznis mint az enyém ...
fuu azt én láttam kiváncsi lennék honnan szereztek bele komplett elejét, hátso öhlinst ,és még a fél motort.
lehet azok vették vissza a banktol akik szét lopták és leadták.
Család?Hogy bírja?
Zozee,nem szólt vissza az ember a rugó miatt?
Mert akkor keresnem kell bele egy jót