Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyugy..
modnjuk énse szoktam fázni motrozás közben de még köhögök úgyh maradok meg iylen fagyott szaron nem fogok menni nics szöges gumim meg látom előre h beköpködné a gyertyákat mentme már iylen időbe eleget annyira nem nagy élmény
én nem vagyok ráncos
amugy a hidegröl anyit, én tegnap egy picit sem fáztam, sőt izzadtam mint egy lo...

talán egyszer az ujjaim vége, de elmult hamar.
én is meglepődtem már párszor ....hova nem tudok eljutni ha szar a talaj....sokszor olyan nevetségesen buta tud lenni oldalra csúszik a vízszintesen két kerékkel...

volt régen , hogy megrúgtam a motort és kétfelé csúsztunk szét a havasnak látszó jégen... halálra röhögtük magunkat akkor emléxem...
a sex meg a ráncokat,

a spermedrintöl pedig fiatalodnak a nők....
kisimitja a földrengést, igy kéne reklámozni.
hallod tiszta szar ez az űvegre fagyott főld az erdőben, volt olyan helyen nem jutottam fel csak lestem ,egy picit megfordul a kerék máris kijegesedik...

elejére kell ilyenkor a kis szöges, de hátra is elkelne egy kis szöges akkor nem lenne gond egy szál se, max a szikláson néznék mint egy vetmalac...
mondhatni földrengésbiztos..
tegnap tévében telefonon megkérdeztek egy ottani lakost milyen volt a rengés stb.....és ki volt írva , hogy a telefonnál richter akárki....na mondom őneki érteni kell hozzá ha róla nevezték el a richterskálát..
ezt a WP-t , KZ csinálta még előzö gazdinak, nekem jo .

sőt tökéletes.
mert jók a telóid...látod egy jó WP lesímítja azt is...
hameg csikatuningos akkor még az epicentrumba is lehet motorozni vele..
szeva eltünt nikk.
ilyen nekem is volt pár éve...

telibe vetük egymást a srácal rendesen, neki nem volt térdvédője, a hűtőmerevitő sarka belegyalogolt a térde közepébe 9 darabra tört a térde volt rajta egy rendes lyuk, műtögették sokáig asszem most sem tökéletes a lába...

méterre ugyan abban a kanyarban elötte egy évvel Horor Tomi vert telibe frontálisan egy osztrákot azon meg nyitott sisak volt, leszakadt az álkapcsa, kiköpte a fele fogsorát , hörögte ott a vért rendesen, aztán már majdnem olyan volt hogy meg is hal, de tulélte, jött helikopter minden,
Tamásnak eltört valamije, keze vagy a lába nem tom már, meg pl a KTM-en széttört az első kerék agy darabokra, csunya sztori volt az is..
itt semmi nem remegett, max a harkolásomtol a képek a falon..
oké, közben cserélünk..
nem szopatlak max megszoptatlak
a kettő nem ugyanaz
itt aztán volt rendesen
ne szopassatok már hogy volt földrengés, én lemaradtam rola, itt nem volt semmi.
sajnálom csikusz
az bizony
most jöttem melóból és rohadt hideg van
jo reggelt drága...
de mély a torkod...
csikusz részvétem , neked is meg asszonyodnak is.