modnjuk énse szoktam fázni motrozás közben de még köhögök úgyh maradok meg iylen fagyott szaron nem fogok menni nics szöges gumim meg látom előre h beköpködné a gyertyákat mentme már iylen időbe eleget annyira nem nagy élmény
én is meglepődtem már párszor ....hova nem tudok eljutni ha szar a talaj....sokszor olyan nevetségesen buta tud lenni oldalra csúszik a vízszintesen két kerékkel...
volt régen , hogy megrúgtam a motort és kétfelé csúsztunk szét a havasnak látszó jégen... halálra röhögtük magunkat akkor emléxem...
hallod tiszta szar ez az űvegre fagyott főld az erdőben, volt olyan helyen nem jutottam fel csak lestem ,egy picit megfordul a kerék máris kijegesedik...
elejére kell ilyenkor a kis szöges, de hátra is elkelne egy kis szöges akkor nem lenne gond egy szál se, max a szikláson néznék mint egy vetmalac...
tegnap tévében telefonon megkérdeztek egy ottani lakost milyen volt a rengés stb.....és ki volt írva , hogy a telefonnál richter akárki....na mondom őneki érteni kell hozzá ha róla nevezték el a richterskálát..
telibe vetük egymást a srácal rendesen, neki nem volt térdvédője, a hűtőmerevitő sarka belegyalogolt a térde közepébe 9 darabra tört a térde volt rajta egy rendes lyuk, műtögették sokáig asszem most sem tökéletes a lába...
méterre ugyan abban a kanyarban elötte egy évvel Horor Tomi vert telibe frontálisan egy osztrákot azon meg nyitott sisak volt, leszakadt az álkapcsa, kiköpte a fele fogsorát , hörögte ott a vért rendesen, aztán már majdnem olyan volt hogy meg is hal, de tulélte, jött helikopter minden,
Tamásnak eltört valamije, keze vagy a lába nem tom már, meg pl a KTM-en széttört az első kerék agy darabokra, csunya sztori volt az is..
talán egyszer az ujjaim vége, de elmult hamar.
volt régen , hogy megrúgtam a motort és kétfelé csúsztunk szét a havasnak látszó jégen... halálra röhögtük magunkat akkor emléxem...
a spermedrintöl pedig fiatalodnak a nők....
elejére kell ilyenkor a kis szöges, de hátra is elkelne egy kis szöges akkor nem lenne gond egy szál se, max a szikláson néznék mint egy vetmalac...
sőt tökéletes.
hameg csikatuningos akkor még az epicentrumba is lehet motorozni vele..
telibe vetük egymást a srácal rendesen, neki nem volt térdvédője, a hűtőmerevitő sarka belegyalogolt a térde közepébe 9 darabra tört a térde volt rajta egy rendes lyuk, műtögették sokáig asszem most sem tökéletes a lába...
méterre ugyan abban a kanyarban elötte egy évvel Horor Tomi vert telibe frontálisan egy osztrákot azon meg nyitott sisak volt, leszakadt az álkapcsa, kiköpte a fele fogsorát , hörögte ott a vért rendesen, aztán már majdnem olyan volt hogy meg is hal, de tulélte, jött helikopter minden,
Tamásnak eltört valamije, keze vagy a lába nem tom már, meg pl a KTM-en széttört az első kerék agy darabokra, csunya sztori volt az is..
a kettő nem ugyanaz
most jöttem melóból és rohadt hideg van
de mély a torkod...