Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell a kis szöges előre mert olyan mocskos fagyott a talaj néhány helyen mint egy jégpálya,, kibaszott csaloka.

mult héten estem két csudálatosat ,fagyott talaj +első fék, báing már turtam is a főldet szépen..
hogyne bocsájtanák meg, gyere lányom térdepelj ide elém, és gyonj....
igy igy. teljesen közismerten.
felöltöztem vastagon,elindultam a garázsba,mire leértem befagyott az orrom,ott pedig kiderült hogy -12fok. hozzáadtam a menetszelet,és ugy döntöttem hazabattyogok. dél körül ujra probálom. mondjuk a szöges elöre elkel....
ohhhh,szánom-bánom bűneimet.....mester, kérlek bocsáss meg!
és szivos mint egy patkány, meg elpusztithatatlan mint egy csotány... mint ahogy közismert.
te meg nagyon hülye
amugy nem mentek ma motorozni? mert én lehet megyek, csak rakok előre egy kis szöges gumit.
najo velem lehet alkudnyi. 20.

amugy tényleg jo holmi, csak nekem kicsit nagy, te viszont kigyurtabb vagy és szebb is...
azta paszta, ezért az eltűnésért sajnos vezekelned kell, térdeplés formájában...
15
neked hibátlan lesz ,olyan szép leszel benne hogy lehet csak 10-ért adom oda..
persze drágám hova vigyem,?

ma 12-után a baglyasban jo lessz, ? ott hátul a wellnes völgyben, majd rákötöm a kormányra...
szia!
Ha jo a kigyurt testemre akkor meg van beszélve. Gondolom azé ilyen drága mert a házhozszállitás benne van az árba.....
joo reggelt sziasztok
múlt héten nem voltam itthon, a héten meg eléggé nagy volt a hajtás, úgyhogy ezért tűntem el megint.

hahh mily kelemes reggel meglepetés, rég nem látott szép Vicky...
Na szép, jó reggelt kívánok mindenkinek!
na jo reggelt Béláim az urban.
Jó reggeltet
ma van az utolsó vizsgám kééészülj Zozi! átépítünk