Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
GasGas
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ronis
kell a kis szöges előre mert olyan mocskos fagyott a talaj néhány helyen mint egy jégpálya,, kibaszott csaloka.
mult héten estem két csudálatosat ,fagyott talaj +első fék, báing már turtam is a főldet szépen..
96cr500
ronis
hogyne bocsájtanák meg, gyere lányom térdepelj ide elém, és gyonj....
CONDOM
igy igy. teljesen közismerten.
CONDOM
felöltöztem vastagon,elindultam a garázsba,mire leértem befagyott az orrom,ott pedig kiderült hogy -12fok. hozzáadtam a menetszelet,és ugy döntöttem hazabattyogok. dél körül ujra probálom. mondjuk a szöges elöre elkel....
Vicky
ohhhh,szánom-bánom bűneimet.....mester, kérlek bocsáss meg!
ronis
és szivos mint egy patkány, meg elpusztithatatlan mint egy csotány... mint ahogy közismert.
CONDOM
te meg nagyon hülye
ronis
amugy nem mentek ma motorozni? mert én lehet megyek, csak rakok előre egy kis szöges gumit.
ronis
najo velem lehet alkudnyi. 20.
amugy tényleg jo holmi, csak nekem kicsit nagy, te viszont kigyurtabb vagy és szebb is...
ronis
azta paszta, ezért az eltűnésért sajnos vezekelned kell, térdeplés formájában...
CONDOM
15
ronis
neked hibátlan lesz ,olyan szép leszel benne hogy lehet csak 10-ért adom oda..
ronis
persze drágám hova vigyem,?
ma 12-után a baglyasban jo lessz, ? ott hátul a wellnes völgyben, majd rákötöm a kormányra...
GD
Vicky
szia!
CONDOM
Ha jo a kigyurt testemre akkor meg van beszélve. Gondolom azé ilyen drága mert a házhozszállitás benne van az árba.....
GD
96cr500
joo reggelt sziasztok
Vicky
múlt héten nem voltam itthon, a héten meg eléggé nagy volt a hajtás, úgyhogy ezért tűntem el megint.
ronis
hahh mily kelemes reggel meglepetés, rég nem látott szép Vicky...
Vicky
Na szép, jó reggelt kívánok mindenkinek!
ronis
na jo reggelt Béláim az urban.
csika1
Jó reggeltet
xlzx
ma van az utolsó vizsgám
kééészülj Zozi! átépítünk
❮❮
❮
…
5397 / 9755
5396
5395
5394
5393
5392
5391
5390
5389
5388
…
❯
❯❯
mult héten estem két csudálatosat ,fagyott talaj +első fék, báing már turtam is a főldet szépen..