Jól van látom nem csak én vagyok tele ilyen ismerősökkel!
Mondjuk már leszoktam róla,hogy mindenkinek segítek.Egy ideje megválogatom,hogy kinek mit csinálok meg!
Ez mindíg így van.Hát,hogy sajnos-e azt nem tudom,de az embert próbálják körbenyalva kihasználni,majd meggyalázni.Ez ma divat!Az meg vele jár,hogy te vagy a kötsög.Haverom sok van,barátom csak 1.
Szójjá,ha kell valami,segítek.Nem kell érte szívesség.
(A faszkalapok meg nagy ívben kerülgessenek,de nagyon nagyban.Me aki beleakart nyalni a fagyimba annak a pofájába lököm.)Ez nem neked szólt
azt amikor most egyszer kétszer szarba lettem onnan egyedül jöhettem ki ...nem voltak a szivességetkérők sehol...mondjuk azért van pár barátom nem panaszkodom de most nem őróluk volt szó...
szewasztok ...hát agyvérzek..mindenki azthiszi ráérek és velem akar elintéztetni valamit ami apróság de pár ilyen szivességet elintézve elmegy azért a napom..úgyhogy ez ma szűnt meg a jó szivem mert nekem meg senki nem intézett el semmit ...
úgyhogy itt húzom be kéziféket annak az áldott jó szivemnek...
üdv. gas gas fse 400-450 típusról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni (2002-2005). szervízigény, megbízhatóság, alkatrészellátás, stb. előre is köszönöm!
15 lett a vége.Full teljes minden cserélve lett,a nyomófokozati állító részben a fele össze volt törve.Még-jó,hogy van hozzá bélés bótba.Sachs-belű Boge,öhlins koppintás
Telómmal jutottál valamire?
Ha nem nagyon akarja a jót, akkor hagyd.
Tudok szerezni bontott jót 15 000-ért. Felújítottat garanciával 22 000-ért.
Szóval egész jó áron.
De köszi hogy próbáltál életet lehelni bele
Ami jó még belőle azt meg majd belerakod valakiébe ha kell.
Hetesi-t nem veszik komolyan , sajnos.
pedig Ő évek ota mondogatja ezeket a dolgokat mivel a folyamat , előre jol kiszámolhato, csak tipikus emberi tulajdonság , vezetők részéröl is hogy inkább homokba dugják a fejűket, és bármi mással foglalkoznak csak azzal ne kelljen....
jo példa rá Kopeenhágai Klima csucs, ahol össze jött a világ pár száz vezető tudosa, aki a témához igen komolyan és átfogoan ért, meg a világ vezetői, tele raktak sok szállodát emberekkel , jo sok euro millioba kerűlhetett a buli, vezetők biztositása, stbstb,, és a végén haza mentek ugy hogy még egy szaros sajtcédulát sem irtak alá a bálnák megmentéséröl, vagy bármiröl....
leg ékesebb példája az az undorito állszent politika amit a világ legnagyobb ipari szennyezője a nagy hires és hatalmas USA folytat szana széjjel a világban mondva csinált ürügyel ráteszi a kezét katonailag a fő olaj lelőhelyekre, de pl a KIOTOI megállapodást azt nem volt hajlando aláirni.... hányok tölük...
cserébe náluk mindenki , még a segélyen élő feka is 5 literes kocsival jár, 20 literes fogyasztással , hozzá 140 forintos benzin ár,
egyszer minden elfogy..... és egy olyan pazarlo országban az fájdalmas lesz.
Mondjuk már leszoktam róla,hogy mindenkinek segítek.Egy ideje megválogatom,hogy kinek mit csinálok meg!
Szójjá,ha kell valami,segítek.Nem kell érte szívesség.
(A faszkalapok meg nagy ívben kerülgessenek,de nagyon nagyban.Me aki beleakart nyalni a fagyimba annak a pofájába lököm.)Ez nem neked szólt
úgyhogy itt húzom be kéziféket annak az áldott jó szivemnek...
vége
nem vagyok én valami nagy szaki de 4 t gas gas-t szerintem felejtsd el...az többet áll mint megy
de majd jönnek az okosok és megmondjak a tutit
Nem gond hogy feladtad , így még jobb is nekem
Örök hálám
Ha nem nagyon akarja a jót, akkor hagyd.
Tudok szerezni bontott jót 15 000-ért. Felújítottat garanciával 22 000-ért.
Szóval egész jó áron.
De köszi hogy próbáltál életet lehelni bele
Ami jó még belőle azt meg majd belerakod valakiébe ha kell.
pedig Ő évek ota mondogatja ezeket a dolgokat mivel a folyamat , előre jol kiszámolhato, csak tipikus emberi tulajdonság , vezetők részéröl is hogy inkább homokba dugják a fejűket, és bármi mással foglalkoznak csak azzal ne kelljen....
jo példa rá Kopeenhágai Klima csucs, ahol össze jött a világ pár száz vezető tudosa, aki a témához igen komolyan és átfogoan ért, meg a világ vezetői, tele raktak sok szállodát emberekkel , jo sok euro millioba kerűlhetett a buli, vezetők biztositása, stbstb,, és a végén haza mentek ugy hogy még egy szaros sajtcédulát sem irtak alá a bálnák megmentéséröl, vagy bármiröl....
leg ékesebb példája az az undorito állszent politika amit a világ legnagyobb ipari szennyezője a nagy hires és hatalmas USA folytat szana széjjel a világban mondva csinált ürügyel ráteszi a kezét katonailag a fő olaj lelőhelyekre, de pl a KIOTOI megállapodást azt nem volt hajlando aláirni....
cserébe náluk mindenki , még a segélyen élő feka is 5 literes kocsival jár, 20 literes fogyasztással , hozzá 140 forintos benzin ár,
egyszer minden elfogy..... és egy olyan pazarlo országban az fájdalmas lesz.
http://totalcar.hu/magazin/koz...