Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudsz erre valami mókust !
csika barátai a (yamaha fehér ) azt mondták 20 e és kap új üléket

csipternek is hasonló problémái vannak voltak yz fórumon neki győrben orvosolták maratással és ezért gondolom lehet nekem is elég lenne
felöntottem benzínnel szépen zár nem enged át !
a szívókat mikor becsiszoltam csak nagyon vékony szalagot húzott az új szelepen a kipuféhoz képest igaz azok nagyobbak !

azt hogy érted hogy el is köszörülhetem a lapkát?
hát kéne látni ...
hogy néz ki a szelepfészek és ha megcsiszolod hol zár milyen csíkot húz stb...
a lapkát akár el is köszörülheted ha a fészekbe patentül áll a szelep..

zár is faszán lepróbáltad ?
szal a Havasi Zoli meleg ?
Mindenki döntse el magába a dógokat.Minden szűz gyári,senki nem nyúlt bele soha,pedig csináltatva lettek.(Az egyiket egyik a másikat másik)Akkó most,hogy is van ez?Lemezelés?Szelepelés?Olajcsere meg szimering,mennyikért is? . Gazda hátast dobott.A kötsög meg Én vagyok,leszek
igen a prox szelepszettjét vásároltam meg a szívó és kipu oldalra is

érdekes a kipufogó az jó csupán 0,05 századdal kisebb lapka kell
ezt szettbe cserélted amúgy rugó meg minden ?
itt a szekme krémje ! felteszem szakmai jellegű kérdésem

Problémám oka hogy (wr 450) szelepcserekor olyan akadályba ütköztem hogy a szívó soron az új prox acél szelepek behelyezése után nem tudok hézagot állítani ugyanis nincs mivel hogyan ! az oka valószínűleg hogy a titán szelepek péppé picsázták a szelepüléket ezért az új szelep már ennyivel jobban ül ! nincs olyan kicsi lapkaméret amivel ki tudnám hézagolni .

A Kérdésem az hogy ilyenkor mi van ?
szelepüléket újramaratni vagy új ülék vagy szopás

előre is sztenkjú

kérdésem
láttam mikor jöttem haza kint basztad az eget a flegmánál,siettem meg nem volt nálam a cucc....nem maradt az alsó fém szűrőböl egy véletlen neked?..ami függőlegesen megy a blokkba,megsértettem mikor kifúrtam a csavarját
hát akármikor ....pl. most is itthon vagyok ...de ráérsz holnap..... nyugodtan ..mert már hempergek a tv előtt ...
sherlock holmes van a stori4 tv-n
hali!
vissza adnám a lehúzót meg a hézagmérőt,mikor vagy otthon?
Na,szeva Bammeg,ha most ide elkezdek megint beírkálni,ketten biztos megakarnak majd gyilkolni,a többi meg szíjja majd a fogát Istenem,baba világ van ebben az országban Nem is tudom,beszarás
na mi a véres vizelet van ?
Szopás van minddel ha az előző gazdája tróger volt hozzá!Persze vannak gyárilag is szar szériák de ez az EXC nem azért szar mert elkurták a gyárban.
mibaja a csodaszerkentyűnek? régen azokat nézegettem,de aztán utca miatt maradt az lc4,mert hogy azzal nincs annyi szopás.. hát jóféle 400ast fogtam ki

végre kész a kocsim, utalt a biztosító is. egész jól jöttem ki belőle.
csak a hülye szerelők elkúrták az elektromos ablakom és azt szereltem idáig, mindent félrekötöttek
ha két hűtő van rajta akkor az egyiket simán letakarhatod .

azért nézd meg a vizrendszert nincs-e benne termosztát, mert ha van akkor teljesen felesleges takargatnod, majd ő szabályozza amit kell.
Hello miszter zoozee szerinted teljesen le takarhatom az xtx-nek a hűtőjét vagy csak valamennyire.
azért gondoltam nem szopatunk rajta még
Értem.Hát akkor lehet akad valami a belébe Ha 525-höz van valami jó cumó olcsóért jelezd nekem talán érdekel!Remélem nem kell komolyabban belenyúlni a 400-ba.Jankó meg a bátyám is szopott vele eleget.
szia .....az is most dől el mit érdemes vele csinálni ...már csak az anyagiak tükrében...mert a gyári árak mellett lehet nem kéne még megint fullrarakni....inkább csak az akut problémát megjavítani és hajtani tovább...mert súrolja a rentabilitás határait ...de ezt már beszéltem janival
csak pont most van egy lehetőségünk olcsó cuccokra/nagy segítség lenne spanodnak ezügyben) és most leltározok...felszámolóbiztos lettem...

ja és holnap be kell melegítnem a gépet mert itt a garázsban kétszer beindítottam hallgattuk azóta és már már tünetmentességet produkál...gondoltam holnap fordulok vele itt egyet a ház körül , hogy tényleg mi a pálya ..csak a jégen nem akartam..meg most le is bírom mosni ha bejövök vele...aztán szétdöntöm
Reggelt
Üdv Zéé!Na mivan azzal a 400EXC-vel?Lehet belőle még motort faragni?
Isten óvja a királynőt!
de ...bemegyek a bolt ba ...ha kibaszottszerencséd van akkor ma ha nem akkor hétfőn és elküldöm levélben vagy akárhogy majd lebeszéljük részleteket...
Szewasztok.Bezzeg én mehetek melozni megintA kedvesen fogadtato Angol patkányokhoz ahol mult héten lecsuktak,nem is tudom mi lessz majd mikor az utleveles fasz nézi majd a nevem a gépen.Szivni fogok mint állat Utálom őket meg a köcsög fasszopo törvényeiket is