Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen az az átlátszó tank?
nincs valami fotó,nem láttam még olyant
lehet már régen tudják, joval többet mint mi ennyi idősen..
mesterem tegnap mentem a zsir új 300 EXC-vel , első motorozásra hozták ki, igen finom patika egy gépek,

kurva jol néz ki az a nagy átlátszo tank, meg a hatos válto igen eltalált holmi lett , faszán viszi át a nyomatékot , jo cucc. elfogadnám.
Had tudják meg ők is,mi a véres valóság!
én még gyerek vagyok csokolom.
nálunk is fagy minden,nap sem süt...
mi folyik itt?
na fejezzétek be de rögtön,gyerekek is láthatják ezeket a képeket
akkor már én kűldök egy még melegebbet..
szerintem a motorozás egyedűl jobb, elég nehéz lenne a KTM-el felmennem egy falon ha hátul is ül valaki...
nesze itt van egy
Macska nagyon komoly: ül a konyhaablakban a radiátoron és nyávog ki a ház előtti fán ülő madaraknak
morgent
itt a plusz egy játszik és szikrázik a szánsájn már most
Mondjuk meleg az itt sincs!
Oké
akkor 11 kor indulhatsz
Basszátok meg, itt még -1 van...én megvárom míg kitavaszodik
okádok már én is néha
ilyen szilkás hely rengeteg van itt.. mondjuk vagy dorogtól budapestig ...sőt tokodtól az orion árkon át egészen az epöli sziklák által behatárolt hely- ig ez van.....meg még tatabányáig de arra kevesebbet forgunk.. ...úgyhogy fajin....van vagy 30-40 ezer hektár belőle...ez nálunk akkor szar amikor vizes ..nemtudom miből vannak de nálunk nyálasodnak ezek a kövek.....ja és kibaszott hosszú meredek feljárók és nem nagyon hibázhatsz bennük mert nem érsz fel soha ..nagy szintkülönbségek az ejtőernyősök minden sarokról ugrálnak le a semmibe és nem hiszik el hogy motorral felmegyünk hozzájuk....csak néznek mint az üveghal... ..szóval szoktak itt sírni az osztrákok míg rendes enduróversenyek voltak esztergomba...még az elsőosztály is kisírta , hogy vegyék ki a pályából...kár hogy már nyoma is alig van...
de mi nem felejtettük el úgyhogy titokban kezeljük a helyeket

a pilis másik fele a huta dobogókő marót dömös visegrád szentlászló, szentkereszt szentendre oldal budapestig ami vulkáni kőzet és fasza földerdő...

komolyan mondom úgyhogy már sokhelyen motoroltam itt minden királyság megtalálható dögivel ...(ja és sok romániát megjárt ismerősöm osztja ama véleményemet , hogy néha komolyabb feladatok vannak itt mint ott).....bár ott a nagypatakos sziklás cuccok többségbe vannak amire szintén élvezés még gondolni is ..meg a kopasz hegyoldalak amik az égbe vezetnek ..

dehát ide születni kell...meg oda is
Jó reggeltet Ez igen,Ti szeretitek a benzin meg olajszagot ?Me Én má utálom Majd megutálnátok
Kiszagoltam,nálunk is olyasmi szag terjeng a levegőbe!
mijaza 648? valami titkos cucc?

amúgy nem abból köszörnyülnék le...mert az valamennyire kéregedzett is..aztán lehet nem jó ha leszeded a dió héját .....
esetleg poldi kalapáccsal....
nincs más ötlet ...
amúgy mennyit kéne elvenni onnan? a lapka nem bírja el ...azokba vagy kettes lapka figyel....