ja és régen 3 óra csörgött plussz anyám ébresztgetett ...aztán elég volt a telefon.... aztán már mielőtt csörgött lenyomtam .....most meg már egy két éve az se kell a korai keléshez ...agyvérzés...
azóta van ez mióta megszülettek gyerekek...de ők még alszanak...ill. nagy suliba ment pont
NEM TUDOM VELEM IS MI LETT ...ÉN SE tudok már rég aludni....10 éve még faszákat aludtam akár délig is ha kellett ...
aztán egyik pillanatról mintha elvágták volna ...elkezdtem 7 kor ébredni ...és ami szomorú már egyre korábban dob ki az ágy ...mostanában 4-5 között nyílik a szemem...ha este későn feküdtem akkor is ...olyan ritka rendesen fel kell írnom mikor véletlenül néha néha félnyolcig elalszom....
Futár olyan telót hozott ami csak másfél milkóra van biztosítva
mentem puncik
ami nem kell mennem árbájt...
na csőváz béláim...váltsátok meg világot amíg nem vagyok...
szewa
azóta van ez mióta megszülettek gyerekek...de ők még alszanak...ill. nagy suliba ment pont
aztán egyik pillanatról mintha elvágták volna ...elkezdtem 7 kor ébredni ...és ami szomorú már egyre korábban dob ki az ágy ...mostanában 4-5 között nyílik a szemem...ha este későn feküdtem akkor is ...olyan ritka rendesen fel kell írnom mikor véletlenül néha néha félnyolcig elalszom....
megyek hányni...ill. dolgozni