Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar az élet... Te figy már a robesz nem nagyobb mint te?
Ez azért nem így volt. Itt a sztori:
http://www.pilisvorosvar.hu/vo...
írtál este, van valami fejlemény?
Zoozee!

Sikerült megtudni valamit az s12-esről?
szintén zenész
na elhuztam motorzani,
na ezért is rühellem a zsarukat mert a nagytöbség, (tisztelet anak a pár kivételnek) egy semmirekellő taho paraszt akinek a látásmodját nem a segiteni akarás lengi át hanem a saját fensőbbségi tudata..

gyanitom ezért nincs náluk felvételnél komolyabb pszichológia vizsgálat ahol a szakértő doktor bácsi vizsgálná a -hatalomvágy, -uralkodni akarás, -dolgozni nem akarás, és hasonlo témaköröket mert akkor kiesne a jelentkezők 99%-a ....
jájj ...ma jönnek redbullromániás vendéghajtók is fél év volt mire kiheverték a tavalyi menetet is... nem értem én ezt vagy lehet túl rövid volt az út amit tudtam az lehetett a baj...
na lépek új légszűrővel egykerekezni....
az .,...valamelyik nap motorolajban pihent....biztos jót tett a múltkori vízóraakna után...

egész jól bírja...

tiédet hallom megtalálták ?

ja ez az endurós kontra parasztrendőrös megtalálós sztorihoz...

pár éve itt piliscsabi és pirosvár környékén endurósok márkafüggetlenül megtaláltak egy 3 év környékén járó elveszett kisgyereket aki bebarangolt az erdőbe és eltévedt .....kicsit keresgéltek a környéken felnőttet ..az nem lévén gyereket bevitték legközelebbi rendőrségre gyorsba .....hátha...na mikor ezzel nagynehezen megvoltak és ezt az elsőre bárkinek érthető történetet nagy kínok között elmesélték a kibaszott okos rendőröknek akkor jött a hála....mégpedig mit kerestek maguk arra ? motorrral ? meg jogosítványt fgorgalmit személyit felkiáltással ezzel összes szókincsüket elhasználva majdnem lelőtték az endurósokat...ahelyett hogy bemondták volna a rádióba hogy a környéken tudomást szerezzenek a gyerekről mihamarabb...még egyik motoros adott inni a kisgyereknek és eljöttek
mármint a telefonod.
fukusimában sugárzik..
mindjárt hívlak bélám...valami telefonról mert az enyém valahol japánba van...
lemerültél?
na még egy káévé......öltözök én is motorosba ...ja és beteszek egy új légszűrőt aztán belemegyek erdőbe...

dezsi hívjál föl ....
eszem valami mákos pörköltet,hokedlivel reggelire

hogy tele legyek energivel
mindegy nem én megyek elöl...
Nagy lesz ott ma a forgalom!
jo morgent, én is megyek motort pakolni a kocsiba, aztán gooooo bakony.
Vagyis nem dolgozok,hanem motorozok. Elírtam az előbb.

Még nem hat a kávé!
Én má nem alszok! Mondjuk nem is motorozok,hanem összecsomagolok,aztán elmegyek motorozni.
gondoltam alszotok.....csak én dolgozok.....