ma voltak Bendegúz kis pajtásai játszani nálunk...hirtelen lett 4 égtelen eleven kölköm elvoltunk,quadoztunk,segítettek motort mosni meg gondoskodtak róla hogy a sok kaja ne maradjon a kutyának
elmondom a srácnak aki bevállalta(egynek bekellett) a megtalálósost azóta sincs motorja ...gondolom nem csináltak rá ilyen fényezős újságcikket mert azóta sincs vége az ügynek ....vagy kamu ez a sztori ? vagy kettő lehettett (de ezt nem hiszem )és összemosódott... de a képen se azok vannak ...
mindenesetre figyelmébe ajánlottam a cikket az érintettnek..remélem karcol ide valamit
és a nagy baj a motorelkobzás és a bank(mint motortulajdonos ) összefüggés miatt kavarodott ...
ja és azok sáros koszos büdös endurósok voltak nem ilyen fotógén díszvitézek...ők lehet rendőrök és magukat megjutalmazták jól van ez csak vicc volt...majd kiderítjük hány kinder veszik el pirosváron...
Igen...ppont ma érdeklödtem meg énis mert a 250 es ec gas gas omba beletörött a csavar mert már annyira el volt nyalva a berugokar...és igen 25.000 ft egy ojan kis szar:S:S
Ez egy elég köcsög feljáró!
Voltam egy osztrák versenyen és ez benne volt és a második orába már eléggé fostam hogy el ne basszam mert akkor annak a pici maradék erőmnek is off.
Van a teteje elött egy motornyi negatív és az ugy meg dob mint állat!
itt egy videó a versenyről erről a felmenőről felülről filmezve!
elmondom a srácnak aki bevállalta(egynek bekellett) a megtalálósost azóta sincs motorja ...gondolom nem csináltak rá ilyen fényezős újságcikket mert azóta sincs vége az ügynek ....vagy kamu ez a sztori ? vagy kettő lehettett (de ezt nem hiszem )és összemosódott... de a képen se azok vannak ...
mindenesetre figyelmébe ajánlottam a cikket az érintettnek..remélem karcol ide valamit
és a nagy baj a motorelkobzás és a bank(mint motortulajdonos ) összefüggés miatt kavarodott ...
ja és azok sáros koszos büdös endurósok voltak nem ilyen fotógén díszvitézek...ők lehet rendőrök és magukat megjutalmazták
Szép csodák voltak?Vagy csak csotrogányok?
Voltam egy osztrák versenyen és ez benne volt és a második orába már eléggé fostam hogy el ne basszam mert akkor annak a pici maradék erőmnek is off.
Van a teteje elött egy motornyi negatív és az ugy meg dob mint állat!
itt egy videó a versenyről erről a felmenőről felülről filmezve!