Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.
-Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.
-
-Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a legtöbben csak egyféle képpen tudják nézni.
-
-Lássuk, hogy képes vagy-e megfordítani a forgás irányt, váltogatva az agyféltekéid között.
-
-MINDKÉT IRÁNY LEHETSÉGES!
-
-Ez a prezentáció azt mutatja be, hogy az agy két különböző fele, különböző gondolkodásmódért felelős.
-
-A következő táblázat mutatja be a két agyfélteke gondolkodásbeli különbségeit:
-
-Bal agyfélteke:
-Logikus
-Következetes
-Racionális
-Analitikus
-Obj
ektív
-Részletekre koncentráló
-
-Jobb agyfélteke:
-Véletlenszerű
-Intuitív
-Holisztikus
-Összefoglal
ó gondolkodásmód
-Szubjektív
-Egészre koncentráló
-
-A legtöbb személy valamelyik fajta gondolkodásmódot előnyben részesíti a kettő közül. Néhányan közülünk azonban képesek egyenlő módon használni mindkét agyféltekéjüket.
-Általánosságban az mondható el, hogy az iskolában jobbára a bal agyféltekés gondolkodásmód a jellemző, míg a jobb agyféltekés aktivitás háttérbe szorul.
-A bal agyféltekés, relatív tantárgyak a logikus gondolkodásra, analízisre és pontosságra fókuszálnak.
-A jobb agyféltekés tantárgyak a másik véglet, az esztétikára, érzésekre, és kreativitásra összpontosítanak.
birka ...
makutyifüles Azki? Mikó?
asszem plusz áfa....
ez tényleg nem olcsó
nem...
makutyifüles volt a gazdája.... ennyire tudott
aha....csak még ma elmegyek melózni előtte...
Ez detonált?!
szevasztok!

Zozi, lesz valami a hétvégi elhozatalból?
1 párra különösen figyelj oda!
Ronis vagy?
Biza ez a szlovák oldalon remek ár! Ráadásul neked a 120-as jobb lenne tényleg, nekem 110-es volt ennyi (120-asra pályáztam de egy hónapig sem tudtak hozni) , de ide a homokba jó lesz ez is.
De azért idelököm: http://www.tmtauto.hu/ Érdemes telefonon érdeklődni...
zozinál okr-ben Esztergom tuloldalán.
Na ezt csak most látom. Hol/kinél ennyi? Még postával is megérheti.
Köszi.
Köszi az infót skacok , nekem egy gumis srác 32 körül mondta a kettőt, soknak gondoltam...
Ok AC10-ből 120/90-et nézek
Raks11: Gyarmaton kinél vetted? Még ha leautózok érte is olcsóbb, mint a 32eFt. STarjánban tudsz valami "jó" helyet? Köszi.
s-12 hátso 15-ért elég hihetetlen ár főleg ha a 140/80-18- as azonnal kell venni egy kamionnal.
és ac-10-böl ne vedd meg a 110/100-ast, hanem a legvastagabbat a 120/90-18 az tutti jo,

furd ki a felnit a másik elfordulás gátloval szemben, és kettő elfordulás gátloval szereld, vastag belsővel 0,4 bár, és mehetsz sziklázni, farönközni.

nincs mit , csak neked csak most.
s-12 első 43 eur, ac-10 120/90-18 ,41eur. = 84 eur *265= 22 260.
AC10-et vettem 12500-ért Bgyarmaton 2 hete
s12 lett volna 15-ért (hátsó) ?!? De ezt nem tudom pontosan...
Jó napot mindenkinek!
Ki mennyiért vette, veszi és hol, ha 30 alatt kijön egy S12 előre és egy AC10 hátra?

Zoozze.
Mibe kerül nálatok egy S12 21" 80/100-as.
Illetve egy AC10 18" 110/100-as?
oké, majd koncentrálok erősen