Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobre morgen
rendes papa te meg magadat dobd össze, de nagyon gyorsan http://youtu.be/ecBBfVKLruQ
semmi gond,lelkecském sérült csak..de papa most telefonált,fotózzam le a motoromat és ő az alapján ebay-ről 2 hét múlva mindent meghoz itthon lesz 1 hetet,azalatt össze is dobja nekem
hát elhiszem drága Hayabusagirl én is bőgtem volna de most pihenjél, és a bográcsolásra összeszedni ám magadat
még annál is jobban és jól össze-vissza rúgdosni, a rohadt büdös qrvannyát
Uhhh az ilyet protektoros kesztyűvel kéne JÓL pofán verni.
javítható,nem olyan vészes mint első ránézésre gondoltam
bár mikor megláttam mikor már összeszedtem magam,bőgtem..
azért nem ez túl megnyugtató szemét rohadt ország hogy milyen emberek élnek itt vigyázz magadra és motor? ő hogy van szegényke?
sajnos az elmult években egyre erősebben lehet észre venni ( még ismerősi körben is ) az egyre több feszültséget, közönyt, törtetést ,beleszarást , az emberekben

az a jo a roszban hogy nem lett nagyobb bajod, a sebeid meg begyogyulnak, esetleg nyalogatom őket hátha ugy gyorsabban...
nem semmi hogy tényleg ilyenek az emberek..szégyen
minden oké,a térdem kapott nagyot de nincs eltörve...3-szorosa a másiknak fáj de elviselhető..mellkasom kapott még mert hason csúsztam de még jó hogy van lökhárítóm aminek most jó hasznát vettem
oh te jóisten most olvastam, mi történt milyen emberek élnek ebben az országban ennyire nem lehetnek közömbösek az emberek akkor nyilván nem is tudod, ki volt az a görény, aki elhajtott, anélkül hogy megállt volna hogy segítsen, ugye? és most hogy vagy?
látod,van ilyen...ott feküdt a motor az út közepén és csak kerülgették ki az autók..ez Magyarország
azta kibebaszott uristenit...

hogy a náthás faszba nem állt meg még az sem aki fellőkött hátulrol, valamire emlékszel milyen szinű tipusu kocsi.?

hálisten hogy nagyobb bajod nem lett.., vigyázz magadra nehogymá a korházban kelljen látogatni, drága a narancs ilyenkor.
plusz áfa ,már akinek.
hátulról kilökték alólam a motort..kb 60-nál,még az volt a szerencse...lábam kapott nagyot,térdem a háromszorosa,hason csúsztam,most érzem azt csak,a mellkasom fáj,lapockám is kapott
de nem vészes...a tetanusz helye viszont mocskosul fáj
motor mindkét fele leamortizálva,idom nem tört csak a kuplungkar,bal tükör,plexi...szóval nem olyan gáz mint hittem
ja és senki nem állt meg mikor elestem pedig 5-6 autós kikerült,az sem aki kitolta alólam a sólymot 5 perc után egy kamionos srác állt meg
rikizuzda, ne haragudj hogy nem kűldtem képet de amikor beszéltünk telefonon ott volt az egyik barátom aki segitett megmérni a gatyát, és azt mondta hűlye vagy ez nekem is megér ennyit és elvitte a gatyát...
sorry..
morgent.
ja nekem is pörög erre arra
Remek. Még sohasem láttam ilyen ábrázolást.

De tényleg működik mindkét irányban, ha koncentrál az ember.
mi volt a baj? nagyobb volt a sebesség mint a tehetség?

remélem nem lett bajod ? motor ?
méé nem ? gondolj rám...ott kell pörögnöm enduróval 20 éve a sűrűben...
Na lassan pakolunk, irány Dobogókő egy kis meeting, rettentően sajnálom hogy nem lehet motorral menni...
Manka tegnap perecelt