Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kép alapján úgy néz ki mintha kapott volna...

de reméljük, hogy csak a villanyak állítódott
első telok is elmentek?
Szia!
Sajnálom!
de nem néz ki vészesen, egy idomszett tuti kell rá első ránézésre, meg ahogy látom az eleje kapott nagyot, azaz ott lehet lesz komolyabb dolog is.
Mit alkottál vele? Te jól vagy?
Szerintem meg be lettem baszva parkoló autók közé/busz alá vagy ilyesmi...
először egykerekeztél aztán stopiztál

Az egy dolog, hogy az összes műanyag szerteszéjjel van szakadva rajta...de az első kerék is iszonyat szarul áll
tesóm most volt itt,leszedte a likas deknit
fotó nincs? vizuális vagyok
Dani talán szétbontod a KTM-et?

akkora nem lehetett az az ütközés...vagy de?
Hali!
Van egy műszakis 2002-es Gas-Gas Pamera 280-am, aminek tönkrement a váltója. A javítás annyiba kerülne, hogy inkább szétbontom.
Tehát a blokkon kívül az összes alkatrésze eladó (a blokk az elektronikával együtt a szerelőnél marad majd).
Még nem vonattam ki a forgalomból így elvileg még akár olyannak is megérheti, aki csak a papírokra, a rendszámra vágyik... persze ehhez előbb át kell írnia... Két héten belül kivonatom.
Ha valakit érdekel valami - keressen!
Na, hazagyött a motor...lehet hogy nemsokára nekem is lesz egy csomó eladó KTM-alkatrészem
meg az alvás....
Örülök neki! Gyógyulgass!
Látom a főzés már megy
ahha,már alakul
lassan már táncolhatok
Szia!
Javul már a lábad?
Sziasztok!
máá megint aludtam
Képeket már nem nagyon csinálok(1, asszonynak odaadtam,2.telefonos az semmit nem ér,3.időt viszi csak el az meg nincs )Már be csomagoltam, 18 lett mindennel Menek is,me nem haladnak Van most annyi furmányos ,hogy ihajj
készül az ebéd
Volt valami különösebb gond a telóval? Képet nem csináltál?
Ja és mennyi lesz a mutatvány?
nem is hivtál rendőrt?
térfigyelő?ááá
a préri közepén történt...
tényleg, és van valami rendőrségi nyomozás? mert ez 100%-os cserbenhagyás, hogy dögölne meg az ilyen, valaki csak látta , térfigyelő mittudom én...
semmi...azóta is gondolom nyugodtan alszik éjszaka