Baszki, a legtöbb amit kínáltak érte, volt 550, ÉP, működőképes állapotában (egy évvel ezelőtt), nem most, esetleg megrogyott vázzal, görbe kerékkel, telókkal, ki tudja mivel...
meg vagy te rottyanva Dani? beütötted a fejedet vagy mi?
nehogy már igy ilyen állapotban egyben ne adjanak érte azonnal 4-450-et, márpedig jo darabig elárulgatod alkatrészenként mire annyi bejön, a többit meg kiköhögi a biztosito.
képzeld el nekik milyen béjjbijük lenne az eleje hörli, a blokkja busa, a farok idom is, de a hátso kerék meg a kipufogok már megint hörlisek, rugozás hátul semmi, jahh és olyan tányér ülések lennének rajta mint egy hörlin...
háát ez eléggé rotty... ebből tényleg alkatrészenként kell kiszállni,a biztosító úgy is kiköhögi szerintem a felét legalább...
de legalább egyben vagy!
Amekkorát én zakóztam (6 nap intenzív, 5 nap kóma), az alapján ha kiskanállal szedik össze a verdát, az se lett volna túlzás...
Rendőrök még nem mondtak semmit, illetve meg akarnak még hallgatni (bár hogy mi a fasznak nem tudom, mikor semmire nem emlékszem az egészből)...
nehogy már igy ilyen állapotban egyben ne adjanak érte azonnal 4-450-et, márpedig jo darabig elárulgatod alkatrészenként mire annyi bejön, a többit meg kiköhögi a biztosito.
nincs mit 5 ezer.
durva egy gyerök lenne.
zoozee elnök úr mikor leszel telefonon elérhető?
de legalább egyben vagy!
hiába...tavasz van
Rendőrök még nem mondtak semmit, illetve meg akarnak még hallgatni (bár hogy mi a fasznak nem tudom, mikor semmire nem emlékszem az egészből)...