Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszonom szepen
mert ott jó világ van
én megettem a kölök maradék epres fánkját de olyan édes volt hogy elég is volt annyi
és olyan paprikás szalámi van hozzá, hogy nagyon jo, eztr eszegettem parival, ubival kenyér nélkül...
az jóóó
fuu anyukám olyan érett füstölt sonkát hozott az alföldröl mindjárt elélvezek olyan finom...
na jo de hova...?
felnőttek vagytok már mindketten,szerintem mehet a nyelves
szeva elveszett csikusz.
hova kéred a puszit, és nyelves legyen vagy....
olyan első ránézésre mint egy jugoszláv farkasölő, (sarplaninai juhászkutya ), de lehet hogy van benne némi miksz,..
tudom na puszi vigymag és szép napot!
nem baj,én értékelem
na ennek a mondatnak nincs értelme, de ti értitek
má lépek is, csak beköszöntem egy puszira
vagy azért hozták házhoz hogy lássanak kócosan,kómásan?nem hiszem vagy pizsiben
mifelénk reggelente jár a "pék autó"fiam csak így híjja....és le a kalappal előttük,eleinte kibotorkáltam epres fánkkért a kölöknek meg a sós kifliért...de voltak olyan rendesek a srácok hogy ne kelljen kisántikálnom érte,mindig behozták szóval megy az 5 pont nekik hisz mindig rohannak és mégsem sajnálták azt a 2 percet
Bálintom,ez milyen eb?nem tudtam megmondani
csikusz jó reggelt
Tsókolom
Jó reggeltet! Nincs Annyi jön,eszméletlen Meddig bírom,nem tudom Menek is,me jöttek emberek.
vissza kell ülni,ennyi.....olyan mint leesni a lóról,akkor is vissza kell pattanni oszt minden megy tovább
dehogyisnem!első esés volt úgy hogy egyedül voltam...a 3 évvel ezelőttinél utas voltam
kicsit tartok tőle hogy milyen lesz az első utam de várom is....meg mindenki számít rá hogy még motorozunk együtt
kicsit azért nem rakta be a zabszemet a senekedbe a baleset?

merthogy az első olyan szokott lenni mint a szűzesség, ilyen vizválasztos dolog...
az a lényeg hogy védjen, mondjuk utcára sok évig el lehet hordani a ruhákat, terepen hamar elszaggatom,

ezért nem veszek pl polobol nadrágbol sose drágát, csak occsot, viszont csizmábol, sisakbol, szeművegböl csak jokat veszek ami drága.

a hálos páncélomat pl gyorskötözök tartják össze, két külön modellböl van összefaragva, és már olyan hogy saját mikro klimája van,már a kutyák sem viszik el játszani , egyszerübb parancs szoknak szotfogad, ilyen hogy helyedre, sarokba, fekszik..

és napon öntisztulo