Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne motorozzatok,menjetek ti is melózni mint én grr
lofaszt inkább megcsinálom a defektet hátul és indulok motorozni.
na boldog nyulat, vár a meló
jó reggelt
csodás idő van ma,éjjel esett az eső és minden felfrissült
fiam mááá korán reggel meglocsolt,kaptam a szemembe is belőle
morggenny !
Jo reggellt.Szerbusz Bálint gazda. Indulj locsolkodni
ejj jo reggelt ripittyom.
köszönöm szépen! odahajtottam
Kissé törölgettem a vályogtéglákat a szememből... reggel aszittem fog kissé esni, de csak olyan 3 csepp sikeredett
mi is nagyot mentünk...nagyon fain volt...remélem holnap is jó lesz
És egyébként valami bitang jót mentünk ma. Tehát holnap valóban mondhatom majd, hogy "zöld erdőben jártam"
Szewasztok!

Hát igazából nekem személy szerint kevesebb, mint 1% a szerepem az egészben. Pár régi endurós srác hozta össze a szervezést. Remélem jól sikerül majd, mert hosszú éve kóta nem volt hasonló dzsembori a környéken. És talán a zöldekkel se lesz gáz... annál többet segítettünk nekik társadalmi munkában. Tudod, erről meséltem már. Most is voltunk nemrég egy giga szemétszedésen. Valami 4-5 konténer ganyét szedtünk össze terepmotorosok itt a város mellett egy védett területen. Az a zöld, aki ezek után bepróbálkozik, hát tényleg kárhozzon el
igazábol ezt a nyomot réges régen jártam csak aztán a vihar bedöntött oda egy pár giga fát, meg benőte az erdő is, na ezt most megcsináltuk, kiváncsi leszek a hirtelen ráfordulok a laza köveken hogy fog működni, majd holnap meglátjuk

csak elötte megint defektet kell szerelnem mert tegnap ismét kaptam egyet hátul.
basszus már extrém mód motorozhatnékom van jókor szaródnak el szerintem énis foogk vmi hasonlót csinálni mint ronis múltkor is voltam régi nyomot pucolni tökjóhelyekre bukkantam közben csak jólenne vmi segítség mert egyedül lassan haladok
ejj dejo kis pályát csináltunk ma a kinderrel, csipkedőolloval, fejszével, a régi nyomvonalbol egy olyan fincsi hurok két helyen is bedölt fával amit felfelében kell megugrani...

holnap teszt..
na visszatértem, szevasztok
milyen 56 le ? minimum 70!
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
"vérbeli verseny enduro" "teljes mértékben cross"
eltűnt?...hiszen itt vagyok. igen, meg....meglocsolhatsz! köszönöm!
nálunk ma húsvéti fűnyírás van...most van rá idő
engem holnap locsolj meg
csok eltünt Vicky, neked is boldog husvétot, meglocsolhatlak? .
Hűűűű, micsoda locsolóvers! (Vajon kire üthetett a gyerek? )
csokolom a hölgyeknek , és most minden csajszi hajtsa ide a kis okos buksiját hogy meglocsolhassam.....

a locsoloverset az elöbb tanultam a kindertöl :

Ferrárival érkeztem,
220-nél kézifékkel fékeztem,
Bálint vagyok szép és laza,
locsoljak vagy huzzak haza.