Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tele van a jogsim ,a buszon kivül minden kategoria, és a vicc benne hogy nem mind egyszerre jár le hanem össze vissza...

külön öröm hogy felásták az egész utcánkat aszfaltozás cimén, aztán itthagyták és elvonultak merthogy rájöttek az okosok hogy a viz főgerinc tul magasan van kb 30-40 centin , el is tépték, ugyhogy most először komplett vizcső csere az összes bekötéssel, utána lesz utca csinálva.

talán ha nyár végére lesz itt valami.
nem lesz autóm pár napig...a küszöböt kell fényeztetnem mert hát ügyes voltam remélem keddre már kész lesz aszondta a fényező,nála nincs hétvége,se ünnep...hát akkor had dóódozzon vele
még jó hogy Te vetted észre és nem valami bizonyítani vágyó rendőr
én nem vagyok iriny.. és ártatlan is vagyok mint egy ma született bari.
basszus lejárt a jogsim, majdnem..

merthogy van elöl egy érvényesség de az csak a kártya érvényessége, magyarán semmire nem jo, az igazi az ott van a kategoriák mellett egyenként, hogy baszná meg az az idiota aki ezt igy kitalálta

ezért szoktak a rendőrök olyan jokat büntetni.
én amúgy is irigy vagyok
ez ilyen női dolog, ez a nem osztozom senkivel , pedig dehogynem..
ha én ezt tudom Bundással mi is elfértünk volna még ott
jaa,nem is bocsi...mi akkor megyünk ha egyedül vagy,én nem osztozom senkivel egy pasin sem
mily mostoha az élet, három nővel egy ágyban...
kutyás vendégek jönnek, ittalvosba, két csaj. majd becsapjuk őket a közös nagyágyba...

persze délután megyek egy pár orásat.
mizujs Drága?mész ma motorozni?motorozz helyettem is
csokolom a drága pucálodat.
na csakhogy végre valaki
jo reggelt.
máá itthon van a Papa csak vezetett 15 órát úgyhogy aaaszik innentől már egyszerűbb lesz a gyógyulás is
ébresztőőőőőőőőőőőőő
hétalvóóók
jó reggelt
ma meg kell jelennem a munkahelyemen 9-kor,kötelező balesetvédelmi oktatás
szia zéé
szewasztok
tudom , emlékszem rá , megyek ha tudok
jó éjt
Jó estét! Meló,meló meló ,embereim is jól dolgoznak
ajjajj tudom milyen az, egy héten belül halt meg a nagynéném, és az unokaöcsém tudod meséltem, vagy írtam hát ezek nem jó hírek, szegénykém, menjél aludni
szijja drága , közeli halál esett a héten 2-ő , már reggel félek fel venni a telefont + hulla fáradt vagyok