Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis mennék
Megyünk aszfalton egy 50métert biztos keresztbe Dehogy megyünk aszfalton Csak ott Csolnok mellett furakodunk be az erdőbe.
akkor már ketten vagyunk ...meg egy két marha innen benne lenne
lementek a benzin kútra,tanyától egyenest a főút irányába
nem ezek honda meg ktm szuperlotyók..gyurika meg pesti csávó ő ott nyomul...
Hát igen az a 340ezer milyen szép is lenne ha most kezembe láttam volna annyit én is megvettem volna
én tudod mit szeretnék összehozni ezer éve...

egy éjszakai endurot, erdőben vadregényes extrémkedősben..

csak senki nem akar társulni itt a környéken.
miért aszfalton mentek ?csaknem
fogtok még jönni idén?
Biztos gyurika vereti a Lacinégynek
annyiért ingyen van ...főleg ha még mondod hogy jó is
Ott megyünk el elöttetek majd felugrasz valaki mögé
dorogon a vasúti alagút
jahh nem raktam vesszőt,

mond meg haverodnak igen jo motort baszott el, jo állapotu nem tudom mire használták, szerintem semmire,csak nézegették, és 340 -ért hozta el.
itt supermotyózik két csákó a városban le föl......azon gondolkozok ki kéne ugrani menni egy karistot...
Tudnátok mondani nekünk olyan helyet a közeletekben ahol be tudunk állni egy komolyabb zivatar elől?Rommá ázni nem szeretnék de gyakorlatilag tökmindegy mert úgyis megyünk
na mi a rajz mindenki alszassz ?
ha lenne
Na majdnem félreértelmeztem a szövegedet Bugic haverom megvette a GasGas-t Mondtam én a cimbimnek hogy menjen sürgősbe lesse meg de vett a majomgyerek egy 250YZ-t
mennyél rolleral, vagy görkori.
Bugic haverom tegnap megvette azt a gasgas EC 250 -et ,igen jo árban , az elöbb láttam kimondottan jo állapotu.
hóógyne amúgy nincs is biciklim
Hát az tényleg kár De tudod mit gyere ki biciglivel azt majd adunk neked motort az lessz elég
kár h szar az öszes motortunk kinéznék énis