Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tényleg igazad van...csak nekem a kétballábam balja fáj
Jobb...mondom én
nekem a bal fáj...neked?
Biztos jó lehet
Akkor mi ketten pont kiadunk egy normális embert
gyári mindene,nagyon patent állapotban 1000 euro volt,annyit megér
18
öregecske?
megvan a mocc...sutyuki gsx1100
nekem is fáj még a térdem
Meglátogathatnál
Egyelőre csak próbálkozom...térdem fáj rohadtul, asszem hétfőn visszamegyek a csinos dokinénihez hogy találjon ki valamit
végre 2 nap pihi ki is használom majd,lesz motorozás is persze mert annélkül nem élet az élet
várom az uramat,informáljon mááá ma ment motort venni magának kintre,kíváncsi vagyok nagyon hogy mire jutott
csak segg kell hozzá...aszondják
nekem is dzsuvás a kocsi, eddig pucováltam összevissza ,új volt és jajj de örültem neki..amióta itthon a ktm,nem is ültem kocsiban
gazdaság politikát és gazdasági jogot kell tanulnom... mocskos magolós szarok,soha nem tudtam magolni...
nekem az autóm tiszta retek...meg madárkakis a teteje,barátnőmék tömbje előtt valami griffmadarak lakhatnak a fán mert akkorát csinááának hogy beteríti a fél szélvédőt
szerintem sokan vannak ezzel így.....ha mehetnéke van egy motorosnak akkor nincs sok dolog ami visszatartja
tiszta retek jól áll neki a távolság csak az a baj hogy nyakamon a vizsgák én meg napi 2-300kmt tekerek a vasba,mert nem bírok itthon ülni
hogy vagy?gyógyulgatol?
Te kis piszok
most fürödtem,rámfért már olyan koszos voltam hogy csuda...anyukám aszondta milyen jól lebarnultam pedig az bizony kosz volt
de szép csilli-villi
csokolom

szokásos...