Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint mi van itt
lassan fel kéne mennem oda Zééhez meglátogatni azt a hirös nevezetes orion árkot...
Üdv mindenkinek!
Hétvégén kint leszünk a Tokod melletti buckákon
Akinek van kedve(Zoozee,Kiscsuka...)látogasson ki hozzánk!Sültszalonna és rövidital lesz minden mennyiségben
Ha meg szegecselteted sem lesz jobb. Nézd meg egy igazi versenymotor tárcsáit, meg fogsz lepődni hogy kotyognak.
Nekem is volt hasonló "probléma" olvasgattam utána vettem is rá másik párt, de azok is ugyan úgy kotyognak, szerintem simán használd tovább. Olyat még nem hallottam hogy szegecs rögzítése miatt ugrott volna le a tárcsa.
Szeva Így így,ez a legjobb
szeva csikusz,

profik szeretik ha mozog, direkt kimozgositják..
Kinek mi a nagyon nagy Látatlanba hülyeség ilyet megítélni,ezért megy a vickelődés .HA cserés akkor cserés Akkor teszünk bele Liga Margarint az könnyű,fííínom
láttam már olyat ami zéger gyűrüs volt, azt mondják nincs vele baj.
sajnos nem. nagyon nagy a holtjáték! gurulásnál hallom ahogy ciripel,mert mozog! nem volt ez ilyen dehogy öntesz ólmot, akkor meghalnék vele, meg orrnehéz lenne
Rettegek így is,van annyi mint égen a csillag Melegen is nézd meg úgy nem mozog annyit,nem véletlen van az kitalálva olyanra Majd öntünk ólmot a telókba,ne csörögjön,de nagyon ne is mozogjon
menj a fenébe mozgott ez eddig is,de nem ennyire! különben is rettegj, mert vizsga időszak után megyek hozzád teleszkópostul
Profik szeretik ha mozog.Én mindíg direkt kimozgósítattam,neked javaslom hegesztesd össze
Jó reggeltet
másik,tuti szaki vagy. adott az első baszom nagy féktárcsám. mozog a szegecseknél ezt így mennyire para használni? tudva hogy megállni tudni kell mind2irányba kb 3-4mm a holtjáték. olvasgattam, hogy ilyenkor nem feltétlen kell kidobni a tárcsát. a tárcsám tökéletes állapotú,csak a "rotor" szegecsei engedtek el. elvileg meg tudják csinálni ezt zéger gyűrűsre
egy motorozo közgazdász, neked azért tudni kéne...
jóvanna, közgazdász vagyok
Gyurika legalább te ne csináld ezt velem, könyörgöm...

van különbség kartel és karter között.. elég nagy.

A kartel a közgazdaságtan szerint olyan szervezet, mely kettő vagy több, többnyire hasonló piacon tevékenykedő vállalat kartellmegállapodásából jön létre.

Karter:
Forgattyúház, motorteknő; a dugattyús gépek, főképp gépjárművek motorblokkjának alsó része, amely a kenőolajat tartalmazza (a feltaláló, J H. Carter nevéből).
szeva lenes, eltüntél mint aranyora..
na jo reggelt.

megálmodtam hogy kiprobálom a reggeli motorolást, ilyenkor még nincs olyan kuka meleg...

megiszom a káfét meg eszem egy szenyot és kimegyek a kispályámra..
na összeírtam mi kell lánckerék szimering/o-gyűrű. 2telóvédő a 400asról, kartel védő,hűtő védők, km óra érzékelő, kézvédők.

mondja kérem mikor mehetk
Azt imádom,mikor rövidgatyapólóstrandpapucs az öltözet!
ritka
valamikor elugrunk meglátogatunk ..vagy viszünk motort és lemegyünk az alagútba...
állítom ott is ritka a motoros a kanálisba mióta nem járunk ....
képzeld el mit költhet fékbetétekre miattad