Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óvatosan a zsírokkal
http://body.builder.hu/cikkek....
jo reggelt kis pajtások...remélem mindenkinek megvolt már a reggili konektorba hugyozás....
A zsírnak is vannak jó tulajdonságai
http://www.hazipatika.com/tapl...
nekezd jimmy
ja és a Bakonyi betyárok és Rózsa Sándor is szokták illetve dijazni szeretni
Kedves ferensz mi nem vagyunk irigyek, tudjuk jol te azért a sok szép motorért becsületes munkával megdolgoztál, a budapesti villanykorte gyárba wolfram szál befüzésével. Ha ez igy van akkor te tele vagy sztahanovista érdemrendel is és legalább 500éves vagy. Vagy nálatok három nap egy esztendő és akkor nagyon sok jutalmat kalányultál fel a becsületes munkádért az év végén. Nade ezt azért ezt a becsületes munkát a NAV is szokta jutalmazni. szebb jövöt
Rajzold,de csak ZSÍRkrétával rajzolhatod!
ez jóóóóóóó
itt a hawatot nem nagyon mosta el a z eső..pedig esett egész délután meg este...
várom már hogy mi lesz a irása dewedembernek meg zsiros ferinek
hály.
déw ennek a történetnek a végén nem volt csatanó
de tetszik...

ferensz...
ály dont ánder szternd

csak kicsit mi is menőztünk...tudod ..vagy nekünk nem szab

a legfontosabb lés örömteli hir hogy még egy 4tvel bővült kis családunk...
haver megvette másik havertől a 5.1 szerkót...
azt amivel annó drágám dzsarviksz megnyerte a roméniáxot k 8ban...
mert mostanában bele vannak szerelmetesedve a 4tbe...mert párszor voltak kint vendégekkel és azoknak párszor hozták vitték a motorjukat fel-s le..és úgy érezte hogy a nagy 4t bálnával könnyebben halad felfelé mint egy k9es esiksz 250nel....
aztán csak megtörtént ez többször és emberünk osszerakta hogy akkor ha egyből jobban megy fel egy két helyen ..ahol a saját testére belőtt 250nel szinte mindég beharcolja magát...mert küzd a flejztásért.. az idegen ..ismeretlenül beállitótt 4t-k re felpattan és ripsz ropsz egyből felmegy nó harcal....
zozi érted ezt
jó ha melgetni kell..akkor a tömege 15kilóval több mint a régi volt..mert az öninditó meg a 4t azért csak súlyosabb de akkor is úgyérezte emberünk hogy neki vissza kell menni a férfias küzdős motorrról egy lyányosabb könnyeden sikamlósan haladó 4t re....

remélem mind tecsnika ..(sercshó)..
és mind motor karaktrtrisztika megbizhatóság stálylus(4t 510es) be fog jönni az emberünknek a motor...ki nem más mint bontós bili
azért azt tudni kell... neki előtte 450exc 650berg meg a faszom tudja hány sztrítfálygter motorja volt...csak hogy nem csak pöstiek menőzzenek már itt.. és utána volt kis kétütemű megszédülése..de helyrebillent a világ buksiban..és kom bek a motoros életbe....
extrémben emelgetni eddig sem szerette meg hamar ki is bukott a fizikai gyengénlét..de ha pl nem kell küzdeni ott a hol eddig hanem felsiklik könnyed küzdelem mentessen ....akkor lehet hogy a nehezebb tecsnika...lehet nem is lesz neki nehezebb hanem könnyedebben veszi majd az akadályokat
+újra kijárunk majd lábon a a homokdombokhoz..tavasztól
mert lássuk be..2004től-2007ig elég sokat élvezkedtünk a nagy homokdombok között...

olyan túra kikapcsolódás motorozás meg edzegetés gyanánt...
Nálam is !
de simán le tudom rajzolni....
bakker en most nem olvastam teljesen vissza de nekem anno volt egy szputnyik versenybringám meg egy verhovinam......ez tuti....tennék fel képet de akkor még nem volt fényképezőm.....
Ron,
s elfelejtetted hogy iszol hozzá láp vizet...

Zoozee hiányzol.
Fiuk, ma szenzáciosak voltatok, komolyan, Zoozee hiányzot a csapatból..
komolyan mi lenne itt ha nem dobnék ide be egy husdarabot sokan rá repultetek s jol szettéptétek...
mint a zsidos vicc amikor bedobnak közélyük egy 5 centest.

de tegyük fel kamu a sok motor ami nem is az enyémek... de nézzétek milyen x-faktor ba valo produkciot csináltatok, de komolyan, mindenki.

ami a motorokat illeti nekem maniám nem tudom érdekel e titeket de meg kell tanulni örvendeni más örömének. Nekem örömöm volt a sok gép, s remélem ti is élveztétek itt a hiszti pistitt s a sok szép motor látványát. S megjegyzem van még egy pár amit be sem raktam... pl. egy Gilera Gp800 2010. Egy Zip-runner 180-as.
s abba is hagyom.
De ujra nekem öröm volt s öröm volt hogy nektek hiszti.

A képeket pedig annak az ötletéböl raktam be 1 lesz hiszti, s egy srác berakot szuper képeket elöttem sokkal.

S zárásul, ha van zsir akkor nix hsizti, ha nincs zsir akkor marad a nagy gáz.
Ad a faszt,nekem sem adott,pedig megneztem a videoit,kommenteltem(nem kutyaztam).
Ledőlök én is,me megvetették az ágyikómat
na megyek aludnyi, álmodok valami zsirosat....

mondjuk bekenem az ördögnorit zsirral... aztán csuszkálok rajta, és lenyalom rola..némi lila hagymával , norbi update kenyér nélkül...
jahh a hegesztetés 1000, nekem meg 6 ezer az info..

vagy 1 bödön zsir...
thomasz amugy elárulom neked minden felni ugy van össze hegesztve....és leggyakrabban ugyan ott szokott elindulni a repedés... szoval egy jo avissal hegesztesd meg egy ezresért oszt annyi....
Nincs mit, 6 ezer