Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert zsir nélkül nem élat az élet
. .
lyaúl beszopta a buzi.. majd mindég jöhet a sor elején mert az 4 t-k helye..azért én mék elöl a 4kélyel hogy nehogy lemaradjak és elhagyjanak ugyhogy gabesz kiszorul a második helyről..hacsak..hacsak mikor hazajön ausztriából..15-20 év múlva..akkor egy jó 2013as négytével lesz..
jaj hogy addigra már az is 15-20éves lesz. . nem ban
fiuk szolok a sportmotorosoknak nevezék át a forumot

zsir forum-á iletve zsir-dollárá ok ?
azt vigyázzatok ám haloka
én most indulok dew-hez
de aszongya ugy le van fagya az ut autoval lehet nem érek oda..
de motorral igen..

s nem is mondtam, kaptam egy havertol ajandékba most egy
etz250 1984-est hüha---- full novicento..
még nem láttam elkellene menni érte.
Jó reggelt!

Kell a csavaros, jeges minden, ahol nincs hó, ott akár tükör jég
ja és 0 zsirfokkelvin
veszprém is ilen most
na...
voltam kinn az utszán...
a helyzet katasztrófális...
kicsit olvad mert fagy az nincs...viszont még fehér a dolog...
ez konkrétan az a talaj ami a legundoritobb...és a
viktor ... jézusom megfertőzted vilit...

szegény... pedig tök jo srác... kár érte...
jááááááá és ez kérlek ámerkás model hátul sugárhajtásu motor van benne elől a japcsik által tovább fejlesztet wankel dizelmotor van bent a platon meg hammer ha esetleg hátha pssssszzzz ez über zsir titkos
jó reggelt

hu de regen lattam mar az "öreget"......motorozik még ?
jozso... gondold újra az életed... terepes ifával a villamos ellen...

mond azt terepes ifa amit az usábol hozattál , és olyan telemetria van rajta, hogy azota is könyörög a nasa add vissza nekik, mert megált a szájbakurt űrprogram ...chalanger nem bir felszálni, de már gurulni se...
bálinyó te nagyon öreg vagy asszony tudrola orvos látot már van tesod
elmesélem nektek olyat háltam este az ördögnorival... fuuu kalimpáltak a lábak, meg minden, természetesen a zoknit nem vettem le ... mert ugye egy igazi férfi csakzokniban...
aztán átcsapott ilyen perverz dologba , hogy a tű fogaival rágcsálja a lábujjamat.... akkor felébredtem hogy ez nem is ő hanem 1 kiskutya rágcsál joizüen...
bálinyó terepes ifával mennyire licitálok főlé?
:-)
patyibácsi.... most mit szarozol , hazudj valamit , csak nagy legyen...
képet találsz hozzá a neten, csak figyelj mert már van egy szint amit jimmi megütött a saját villamosal, szoval a fölé kéne licitálnod....
a tesodé a parkolo... mondom én miller vagy...

én elrágok egy küszöböt is reggelire, iszom rá egy kis lápvizet...

bassza meg tegnap átnéztem a sukliban az egérfogokat üres mind... lehet már mindet megettük?
és mivel mostad meg fogkefével vagy körömkefével én körömkefével mert még setét volt
neked annyi elég jaj hát én el sem megyek told vissza az én részemet is ja és boldog karácsonyt
persze feri ... természetesen ittam csak ugy a csapbul, sőt még a pofámat is ott mostam meg a csapvizben....olyan vidékiesen...
Befejeztem,elmegyek karácsonyi bevásárolni.

Magyarul,elmegyek a tesó parkolóba visszatologatni a bevásárló kocsikat!
jááááááá mög etöm zsiroskenyeret és kint minden szanaszéjel fagyva