. .
lyaúl beszopta a buzi.. majd mindég jöhet a sor elején mert az 4 t-k helye..azért én mék elöl a 4kélyel hogy nehogy lemaradjak és elhagyjanak ugyhogy gabesz kiszorul a második helyről..hacsak..hacsak mikor hazajön ausztriából..15-20 év múlva..akkor egy jó 2013as négytével lesz..
jaj hogy addigra már az is 15-20éves lesz. . nem ban
na...
voltam kinn az utszán...
a helyzet katasztrófális...
kicsit olvad mert fagy az nincs...viszont még fehér a dolog...
ez konkrétan az a talaj ami a legundoritobb...és a
jááááááá és ez kérlek ámerkás model hátul sugárhajtásu motor van benne elől a japcsik által tovább fejlesztet wankel dizelmotor van bent a platon meg hammer ha esetleg hátha pssssszzzz ez über zsir titkos
jozso... gondold újra az életed... terepes ifával a villamos ellen...
mond azt terepes ifa amit az usábol hozattál , és olyan telemetria van rajta, hogy azota is könyörög a nasa add vissza nekik, mert megált a szájbakurt űrprogram ...chalanger nem bir felszálni, de már gurulni se...
elmesélem nektek olyat háltam este az ördögnorival... fuuu kalimpáltak a lábak, meg minden, természetesen a zoknit nem vettem le ... mert ugye egy igazi férfi csakzokniban...
aztán átcsapott ilyen perverz dologba , hogy a tű fogaival rágcsálja a lábujjamat.... akkor felébredtem hogy ez nem is ő hanem 1 kiskutya rágcsál joizüen...
patyibácsi.... most mit szarozol , hazudj valamit , csak nagy legyen...
képet találsz hozzá a neten, csak figyelj mert már van egy szint amit jimmi megütött a saját villamosal, szoval a fölé kéne licitálnod....
lyaúl beszopta a buzi.. majd mindég jöhet a sor elején mert az 4 t-k helye..azért én mék elöl a 4kélyel hogy nehogy lemaradjak és elhagyjanak
jaj hogy addigra már az is 15-20éves lesz.
zsir forum-á iletve zsir-dollárá ok ?
de aszongya ugy le van fagya az ut autoval lehet nem érek oda..
de motorral igen..
s nem is mondtam, kaptam egy havertol ajandékba most egy
etz250 1984-est hüha---- full novicento..
még nem láttam elkellene menni érte.
Kell a csavaros, jeges minden, ahol nincs hó, ott akár tükör jég
voltam kinn az utszán...
a helyzet katasztrófális...
kicsit olvad mert fagy az nincs...viszont még fehér a dolog...
ez konkrétan az a talaj ami a legundoritobb...és a
szegény... pedig tök jo srác... kár érte...
hu de regen lattam mar az "öreget"......motorozik még ?
mond azt terepes ifa amit az usábol hozattál , és olyan telemetria van rajta, hogy azota is könyörög a nasa add vissza nekik, mert megált a szájbakurt űrprogram ...chalanger nem bir felszálni, de már gurulni se...
aztán átcsapott ilyen perverz dologba , hogy a tű fogaival rágcsálja a lábujjamat.... akkor felébredtem hogy ez nem is ő hanem 1 kiskutya rágcsál joizüen...
képet találsz hozzá a neten, csak figyelj mert már van egy szint amit jimmi megütött a saját villamosal, szoval a fölé kéne licitálnod....
én elrágok egy küszöböt is reggelire, iszom rá egy kis lápvizet...
bassza meg tegnap átnéztem a sukliban az egérfogokat üres mind... lehet már mindet megettük?
Magyarul,elmegyek a tesó parkolóba visszatologatni a bevásárló kocsikat!