Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és még csirátlanitva se lessz csak ZSIROZVA
Na,akkó ezután itt is csak víz folyik majd a csapbúúú....Pedig bíztam ebben a nagy anyagi lehetőségben,má rendeltem 4 kamionnyi dobozt a sok zsírnak.Má belátom maradnom kell a szabolcsi alma árulásnál
zari nem kell felvenni én konkrétan jókat röhögök rajt
merre voltatok mi veszprémiek vagyunk
Ja,azt én se.Csak megyek az idegenvezető után!

Még régen én is voltam ott nálatok motorozni. Akkor kezdtem.
az lehet hoy gferenszet letiltotta a összes haverja a fészbukszon és azért ide jön menőzni
mert azt hiszi neketek ettől ál a cerka...
hát csoda hogy szalit megsértette azal az egy gumival mivel a rapszolgáláyvá akarta tenni
há ferrensz.. ah enked ilyne jól megy és még reklámozod is.. hát nem értelek...mért nem vetél magadhejett egy pilótát is..aki mondjuk tud motorozni...ő menne..nyerne.. te meg raknád fel a fészbukszra a képeidet...vagy szalit erre akartad..csak kiseggelt
hihetetlen... ez a dicskevős éned úgy látom itt a fórumba mindenkinek bejön...de szerintem...jó arc -lennél- ha nem itt fényznéd az anyagi helyzetedet...
az egy másik fórum...zsid-óra pont hu a cime.

mért nem mész el pongyornak ha ilyne nagy arsz vagy..beszélnél hh val és szpongyorálnád meg szerveznéd a racékat...kiplakátolhatnád oda magad meg a a bankszámlád kivonatát éstapsolnának naked...mert annyi pénzés tapswihart is tudzs venni...
és az hogy gázt ne mtudsz húzni az sxs 450 után azt meg elsem hiszem hogy aazzal valaha ia mentél..csak a fizett dublőröd.. akit hozzánk sosem hoztál mert táppénzen volt

mond má mért kell ezt..mert zorróban jobb vagy

van itt egy pár barátom.. olvasó is .. azok 10szer tesznek zsebre..az egész fórummal ..veled együtt.... de ők mért nem menőznek a vannal....

pedig hid el ott oszt van mit a tejbe apritani...az asz meg szerény mint a templom egere...de mégis ő ül a téeszasztal főn mikor volt a megbeszélés
titokolvasóink tudják kiről van szó..és respect az embernek a 6délyzes támogatás miatt is
hát por az biztos nem
egyszer már voltunk arra felétek lábon fel motoroltunk csak sajna nem ismerjük a környéket
Vagy holnap.Azt mondta a cimborám hogy szerinte nem lesz por!
Ja,de csak 10 deka,szeletelve!
az majd tavaszal
Ásó kapa nagykaland!
szerintem tözsdézet azt bukot lesz itt occccó husaberg
jaj de szíp mint egy piros mtz traktor illetve ZSIR
Ezt most viteted a bontóba?
Ásó kapa,nagyharang
de amig nem fáj addig nincs baj meg majd csinlok neki 32-es csavarból tuti szögesgumit amivel csernobilba is tud faralni
ráteszem, azt azt hiszi egy kilós teszkós ,akarom mondani cba-s párizsi esett a hátára
zsiiiirrr.
Félre olvastam hogy harang ne legyen!

Háá mondom ez meg miket írkál má megin itt összevissza!
akkó mostmá zsírozzátok le vele,harag ne legyen
De paskold is ám majd meg vele!
Igen tudom!
Én majd nem soká,ceruzával az asszony hátára