A többitől én védem Eddig próbáltam megvédeni mindentől, sikerült is, csak 1 dologtól nem tudtam megvédeni. Az pedig a nyári meleg! Ezért így kafa lessssszzzz!
sztem jó választás, krosszra tökéletes, nagyobb nem kell, hacsak nem 350es,de minek! endurora szintén jó,csak ajánlanék rá egy 12 es első lánckereket, itt a srácok akik ilyennel jöttek hegyre ennyit tettek,h 1-gyel kisebb fogszámút tettek előre azt gyíí legalább hallik a hangja,de lesz benne erő is
az ki? amit régen a bernáthegyi nyakába akasztottak kishordóban tipusú alkoholos? és nem feri? nem tudom engem nem keresett se előtte se utána. ne engem kérdezz,hanem akik a multkor odacsalták szegényt aztán meg otthagyták a patak mélyén. én azt sem tudtam hogy magyarországon van nemhogy azt ,hogy jön .
kint leszek a cukrászdánál. mert a csecsemőnek 4.30 kor éppen a csecsenő. és minden recsegő hangra frecsegő cserregő hangokat ad ki ha nem tud alszani. vágod? mármint nem a csecsemőt hanem az 5 centest.
vili. mikor hivtál cumin voltunk melóban. ok minden értetem amit mondasz csak nem tudtam figyelni. durva elbaszás volt éppen azzal szembesültünk. szombat ok. időpont ok.
figyu..az a lényeg neked tetszik...
hajrá....
ha többet használod pályán és ot jobbnak érzed akkor jól választottál...
akár csak én is a kis nyuszi ötcsivel....
mert szeretem....az meg hogy ki mit mond a gépedről....le köll szarni
hahaha.
hát én 3 szor futottam neki ebből kétszer gyakorlatilag azonnal...de a tetején nem volt kivel pacsizni mert nyom sem volt...de biztos úgy ahogy mondod...csak a többiek sem igy emlékeznek...
aztán meg csak kerülgettétek lent...de nem baj..az emlékek idővel megszépülnek....
még meg is jegyezték bontósék...hogy milyen sokszor választod az okos nyomot...a kékpatakból kifelé is felcsalinkázva inkább elsőre mintsem rábni párat...mint ők is tették......meg a duplaszik helyett is...a felsőt...ekkor gondolkoztam el.. nem csak gyors vagy...gec...okos is....ahogy zsir is mondta annó..amit gg áki látott csak igaz vót ....már abban sem biztos a csapat hogy a hecán...nem é.. a B nyomot toltad ha nem látták .
de dont vörri.. ne aggdj...nem csak okos vagy ügyes is ..mert a faterpatakot is szépen csináltad...
meg mikor feljöttél hogy a románknak 8ezer ályrós a első telólya...mindenki meghajlott előtted és az inFóid előtt...
csorgott a nyálunk....hogy ÚÚÚ
meg AAA
erre ne válaszolj.. ez csak öt szentes...hazugság mind..mit ahogy hétvégén sem voltunk sehol
nem tünt fel ,mert el voltatok foglalva mással. közbe én 5 x mentem fel igaz nem csont nélkül egyenesen hanem ahogy adta a nyom. ép akkor kezdtem volna a 6 ik körömet a hp körül mikor felmentél elsőre csont nélkül 6 próbálkozásból. csak addigra meguntam körözgetni .
A földvári homokos krossz pályánkon nagyon kezes meg gyorsabb is vagyok vele mint a nagy dög /zarándög/525 tel a román felfelékben meg majd elválik de 6 sebessége úgyhogy lehet variálni áttétellel
vedd elo a matt fekete spray t ,aztan aggyal neki
meg viktor feltamadasat is megunnepelhetnenk...
ne m tudom ,h lehetne izlesesen megcs ezzel a ventivel....viktornak nincs vmi otlete?pl muanyag kempingszekbol.....
ez a baja egy fuvo ventillnek
http://youtu.be/9E1Cqk5e_HM
dobáloznak itt az összentesek mint a fruttik
figyu...
a csetcsemőnek szólj hogy 4.30kor épp ne aludjon...mert akkor nem kel fel a dudálásra..mikor bérünk az Útszába
alkoholos most most marad?vagy
zsír. ez durva miket ki nem találnak. hány évig mehetett így a seft mire kiszúrták. abszolut gyanútlan cucc.
hajrá....
ha többet használod pályán és ot jobbnak érzed akkor jól választottál...
akár csak én is a kis nyuszi ötcsivel....
mert szeretem....az meg hogy ki mit mond a gépedről....le köll szarni
de pl ez a szabadon elforduló belső szelepes belső..ilyen még nem vót..
lyawitható..állit6ó...minden6Ó
hát én 3 szor futottam neki ebből kétszer gyakorlatilag azonnal...de a tetején nem volt kivel pacsizni
aztán meg csak kerülgettétek lent...de nem baj..az emlékek idővel megszépülnek....
még meg is jegyezték bontósék...hogy milyen sokszor választod az okos nyomot...a kékpatakból kifelé is felcsalinkázva inkább elsőre mintsem rábni párat...mint ők is tették......meg a duplaszik helyett is...a felsőt...ekkor gondolkoztam el.. nem csak gyors vagy...gec...okos is....ahogy zsir is mondta annó..amit gg áki látott csak igaz vót
de dont vörri.. ne aggdj...nem csak okos vagy ügyes is ..mert a faterpatakot is szépen csináltad...
meg mikor feljöttél hogy a románknak 8ezer ályrós a első telólya...mindenki meghajlott előtted és az inFóid előtt...
csorgott a nyálunk....hogy ÚÚÚ
meg AAA
erre ne válaszolj.. ez csak öt szentes...hazugság mind..mit ahogy hétvégén sem voltunk sehol
nem csoda a HECA versenyen ott voltal a második nap nem messze a Jarvistol valami 10 helyen az elsö tankolási ponton.
most jol benyaltam mi ...
Jó a gép gyenge viszont nem is megy
De lefele jó lesz felfele meg felkapom oszt felsétálok vele