vagy ez a protektor alatt lett volna..nem hinném..ez tipikus strand papucsos baleset...
igy reggelire...
.kettő is.
.
.
képzelem még ha értelemezhetőt is írnék..mennyi olvasó lenne...ide se férnének
.
.
..na mondom ez kafi
...na jobbra húztam..és mivel a múltkor ott nagyon kellett kapratni...most rendessen oda pattintottam a gázt...
megugrott dombtetején már full hanyatt voltam...motoról lecsúsztam....csavartam én vissza a gázt de az épp csak arra volt elég hogy ne ugorjam meg a bordányi hegyet ...lecsúsztam a földre a dombtetőn...húztam is vissza a masinát...ugyhogy a túloldalon épp csak átrepült a gyertyázó motor..de a kazemben marat sé szép landolással a földre kényszerítettem... .. én meg már mögötte fetrengtem a földön...a szivem az kiugrott..és egészen a depóig szaladt
...de végül is hiba nélküli landolás volt...épp csak a sztyuárdeszek nem tapsoltak...
akkor volt akcijo...
akkor már....
...max magát..azzal hoy a vigaszágba el sem jött...fren...
....
)
(lehet a parkolóban épp alázott valakit
ugyhogy vagy 5dikre indult...ugyhogy kb utolsónak fordultam...mondom ettől már rosszabb nem is lehet
...szóval
...de magánál volt...talán a válla vagy a karja
.
.
...vele
.pedig nagy nagy esélye volt..
.
azota már nézegetem, meg haverokat is ráizzitottam valami sérült sport verdára, csinálnák belőle gyorsba ilyen alul becsővezett krossz kormányos nyitott boltba járost...
1szer sem hibázott be...nem volt elrontott kanyarja(mert volt ám szlalom a büfénél......sem elbukott faakadálya...(mert padok és asztalok is voltak a büfében)
és pont olyan jól érezte magát mint mi...sőt... ö jókat röhögöt miközben mi izzadtunk mint buzi a faszát...ja az nem az...
izzadtunk mint