...L
bár nem tudom mennyire fogja vissza adni az eredeti izét állagát, de ha gondoljátok beposztolom ide aztán lájkoljátok... vagy jelentsétek bill gécnek..
..de nem csak te.. mert én is...mert miután megetted .. tested..mint mindent szarrá tevő egység fungcionál.. ez kilyön hátul...kula formában...
Mert én inkább gyakorlati ember vagyok, csak az évek alatt azért ragadt rám minden, na meg úgy vagyok vele ha már csinálok valamit akkor az tőlem telhetően a legjobb legyen. Persze ez nem mindig sikerül, de ha nem is akarod, akkor tuti nem is lesz belőle igazán értelmes dolog.
Eddig a táblázatig is úgy jutottam el, hogy nem értettem azt, hogy a különféle C3-as csapágyak között miért van beszerelés után futásban különbség, más szóval az egyik szorult, a másik szépen futott ugyan abban a fészekben, melegen szerelve...
A szerelést taknyosként kezdtem, szinte semmit nem tudtam, ezért próbálok alapból azoknak segíteni akik hiányos infókkal vágnak bele, mert tudom milyen szar dolog. Az más téma, hogy általában mindig ez a vége, hogy az önérzetes kókler még meg van sértődve, mert mi az, hogy kioktatod, neki elég ez a tudás mindenre (többnyire fetrengeni a disznók mellett a dagonyában)
Ezt a gépet amivel ezt a felszólítást összehoztam, hiányosan vettem apró darabokban és saját kezűleg lapátoltam össze, igaz akkor már nem ez volt az első és még ez sem volt 100-as mert nagy gáznál elcsúszott a kuplung, és mikor a hátamon szirénázott a rendőrautó ezzel már nem foglalkoztam, viszont mire átszeltem így a várost a "titkos" ösvényemig ahol leráznám, az utolsó 500m-en emiatt túlmelegedett és megragadt, ezért lebuktam.
Régi szép idők, gyerek fejjel... a többiek, a vagányabbak, ekkortájt itták az első sörüket, első cigi, én meg általános iskolás tudással már működőre csináltam olyan mocit (P20) amit sokszor még szakembereknek sem nagyon sikerült. Ennyit az elméleti ember elméletetekről