Vagy csak simán azért nem mész fel,mert nem tudsz!
de hogy szerinted melyik..az nem érdekell..jó..köszike
maró anyag..ez mehet úgy is hogy a küllők a helyükön..és a gumi is fent a helyén..vagyy ..szedjek ki mindent...és a családot is takaritsam el arra a pár órára.. vagy inkább költözzenek el arra a hónapra?
szeretnél egy ilyen tanyabánykerekkel lyárni mi?
..persze már a 1/3 lejött és igazi okádék fílinget ad....azt hogy a rákba lehet leszedni?
..... de az sem szedte le
ez komoly .
Viktor Fáktori Tanya Bájk..
köszönöm
a dugattyú az 0,06 századdal illeszkedik a hengerben...
tehát az égéstérbe léterjött gáz nyomása és hőmérséklete..az egy 100as dugatyúnál..99,94átmérőjá felületen kapja a hőt a dugattyú..és a a 0,03század mm a 100m átmérőlyű körgyúrűn a dugattyú gyűrű
tehát kb a felvett hő 99.9%ban a dugattyű tetőt terheli meg..
a gyűrűre jotó hő..az a dugattyű horonyban lévő..kb 3-4mm felfekvő felületen megy át illetve az azon a 0,03mm ahol ugymond látja a láng
szóval..sajnos ezt tudomásu kell venni...
aztán a hőleadásról...
a gyűrű 2mm ad le akkora hőt amit felvez a 100m átmáérő 0,03 illesztési hézagján...illetve a dugótetőtől kapott hőt..
de azt a dugó még egy kb 4cm magas paláston is át szeretné adni...a hengerfalnak...
és a hő az megy mindenhova egyneletesen...tehát kiba nagy faszság az hogy azért van kettő gyűrű hogy több hőt adjon át a hengernek.. mert ahol egy gyűrű van akkor ott a hő 50%bennemarad a dugóban..és az ott ezáltal 2szer melegebb mint a 2 gyűrűs...
ugye ezt tse sem hiszed el.. mert nem kell a paraszt logika.. az hülyeség...
de szerintem hagyuk rá.. tégedf úgy sem lehet meggyőzni ..én meg eleve hülye vagyok ..ugyhogy...béke...
bálint meg készül a világháborúkból..azóta napi kettő ..órát.. illetve ha nem tanul..akkor meg a sarokba van térgyepeltetve..