)
mondjuk az a motor csak kellék volt a bolt elött motorozni nem használták, ami neked jo..
valahol igazatok is van, minek, ezek tervező mérnököknek szóló infók...
Nem a teljes, de fogadni merek hamarosan összeszedem az összeset, mert olyan jó a weboldaluk biztonsági rendszere, hogy a googleba beírva kidobálja a védett anyagokat...
Nem mindegy ki csinálja a weboldalad
dizájn az van mindenhol, de biztonság? Fogadni merek a weblap készítők nagy százaléka azt se tudja mi az a robot/pók
Tisztelet a kivételnek
Persze lehet aki nem, mert ő már tudja
volt.
)
amúgy akartam írni ,hogy mesterszálláson még körülnézhettél volna! megéri lemenni még,ha messze is van . van nála vagy 100 db endúró ! korrekt a srác lehet vele egyezkedni. zömében ktm husaberg egy két beta és tán huszkvarna is van neki asszem az újakból. ja meg töménytelen alkatrész.
amúgy a horrorról annyit. ha látnád mimindent megvettem rá és mikkel van teli nem biztos ,hogy tartanád a véleményed. sokat számolgattam 3000 ért simán elmenne kopaszon szériaként. ami rá van pakolva extrában pedig alsó hangon 250 ezer péz. tudom... ez senkit sem mérdekel vásárláskor.... meg kell venni a kopasz jószágot és felextrázni . utána ujraszámolni mi a stájsz. csak a teljes kuplung szerkezetetet nem futja ki egy százas! ezt bele se számoltam mivel a motor része. nem gond.. nem is azért írtam és gratu a géphez!
csoki úr. készülök hozzád most van nagy szervíz. a póvertengelyt nem kell már bántani. koleggám lepöttyinti idekint. amúgy nekem sose volt ez a balhé vele amit felétek emlegetnek.. de azért nem árt az óvatoság biztos nem hülyeség. a telót szeretném megcsinálni és a karbit valódi szakira bízni. sose álligattam egyszer se a motort ha meg igen akkor sírás lett a vége. kicsit sajnálom rá a lét mert már nem akartam tovább locsolni rá ... de hátha jobb lesz. a hátulja volt főkép szar volt ,hogy kis feljárón simán 90 fokban keresztbevágot leegutóbb. a szimeringek nem eresztenek és elvileg a rugók mérete ákos súlyához volt beletéve . 82 kg. na majd. itt úgysem érdekel senkit.
max janikát ,de az meg majd lehülyéz.