Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer Monoron egy OB-n szétesett a KTM-je, fel lett neki ajánlva másik motor, hogy menjen azzal, de Kori elutasította...
Ha jól rémlik Havasi külön speckó gátlókat farag Korinak, a másikba meg nem ment volna bele...

Engem megint nem tudtál meggyőzni ezekkel a mesékkel, mert nagyjából azért tudom, hogy milyen sokat kell változtatni egy széria gépen, már csak egy "testreszabáshoz" is.
Te valamit nagyon csúnyán benéztél, mert Déw az elméleti emberetek, én a gyakorlatban szoktam összehozni a jól működő dolgokat, ezért kicsit sértő a párhuzam. Ha esetleg nem tűnt volna fel eddig, én próbáltam neki segíteni...
És veletek ellentétben olyanba nem fogok nagy önbizalommal amihez nem értek!
Ha még ennyit sem sikerült megfigyelned velem kapcsolatban, akkor tényleg feleslegesen pedzegettem pár mocis területet, mert te is fejlődésképtelen vagy benne.
tetszik ! igyekezzünk !
Igazad van, gizdább voltam a kelleténél, de viszonyunk semmiképpen nem lesz, azt jó ha tudod.
Az a helyzet, hogy olyan magasról és olyan szinten próbálsz embereket hülyének nézni, hogy mikor kevés az időm és csak hirtelen válaszolok, akkor ilyen rá az első reakcióm.
Megpróbálok változtatni, de a kiváltó okon is lehetne finomítani...
Teccikérteni?
megjelent ZsirosBendő alias Szalajtos és Jodlis !
csapágy alatt légrés van, löket állítón is hibádzik pár fog
ki javította ezt a masinát
Balinyo nem nyert, van a gépbe hidraulikus törőlap
na ja de akkor nem kell annyi fürdeni
én ugy hallotam a csizmáját is abol az aranyszálas cuccbol szötték...és mielött megkapta a dalai láma hordta 1 honapig hogy benne legyen a szent tudás....
azért dobja ki emezt mertt beleizzad. meg amugy is sikk lenne 2 x ugyanabban.
az ezüstpor jobb, az baktérium és gombaölő hatású, abba nem büdösödik bele az ember
carmichael pl annó zokniba ment nem lehetett akkor kapni 42 es csizmát. annyi baja volt kikezdte a lábát a lábtartó de leszarta. később strandpapucsba nyomta évekig! durva. a meze viszont aranyszálszövésű magashegyi (tibeti) selyemfű rostból készült és minden futam után kidobta. tudni kell ez a fű kihaló félben van s ezer dollár egy szál. egy mezhez kell egy hektárról leszedni a ritka füvet amit kézzel szednek rostjaira s évekig száritanak utána majd aranyporörleményben áztatnak ujabb 6 évig egy cseppkőbarlangban. na ebből a mezből használt el versenyenként 5 szettet. jómi? csizmára meg nem adott.
hasonló szitu van melóhelyemen 160t excenterprés főtengelye, a csapágyzása maxi kókler volt
Te a motor dologban lehetnek/vannak igazságod de tud meg Jarvis verseny motorja Kolozsvárról jőt 1x sem ült rajta gyári gép volt.
Taddy motorja is 1cerü egy sx350 blokk és valami spéci hangolású futomü.
szerintem ezt kicsit tul van dimenzionalva vagy nagyon.
Még hoyg a csizma ? mert ? miből van aranyból ? ne mértem.
akkor vigyük le a szintett németh Kornélra ott minden részletett ismerünk.
vagy Jarvisra, a crox-versenyzők az más téma de elmondom ott nem mást tesznek a motorba hanem egy mérnök nulláro lfejleszt egy prototipust KTM-et és az lesz a következő években a gyári motor, ez volt a 350 élet utja, ez most 450 élet utja.
Nem kell mindent tulzasba vinni azok a motorosok is emberek és azert ügyesek mert egy fakerekü géppel is megy.
de megjegyzem elfogadom érvelésed de én saját szememmél láttam Jarvis motorját, nagy NTH108-ét beszéltem is vele.
ez szép nagy..

beszálnék a tippversenybe... nem lehet hogy valami munkához tul eröltették... ( feltekerték a nyomásszabályzo szelepet) és ugy használták egy darabig...
janek, dew titeket nagyon szívesen látnálak gyakorlatba eme gép főtengely csapágyazásnál azt ott elválna hogy mén az elmélet után a gyakorlatban
ja és a vázakról annyit ezek sorozat termékek és mivel nem ellenőrzik 100%-ba a terméket a hiba lehetőség benne van sajnos
legyen szó hegesztésről, hajlításról, alapanyagról
mivel a hegesztésnek nem csak személyi feltétele van hanem nagyon sok összetevője és aki nem csinálta ezt gyakorlatba az NE vitatkozzon mi a szar váz és mi a jó váz mert szerintem itt szerintem nagyon kevesen dolgoztak ilyen szakterületen és nem csak a gugliban tanulták a szakmát
mert ugye gyakorlat nélkül nincs elmélet , elmélet nélkül nincs gyakorlat
Szerintem déw rákötötte a laptopot!
Hát ez beteg!
présgépbe 200t sajtoló erővel és kettő darab hajtókar van bent
a kérdés a következő vajon miért tőrt el anyag fáradás, hőkezelési hiba, konstrukciós hiba a nyertes nyereményben részesül ja és az anyag minősége 42crmo4
de bár melyik netes szerelőt szivessen várom az összerakáshoz
motorkerékpár válto olaj 10-40
ezt anno elég részletesen kitárgyaltuk mikor volt ez az ominozus eset..
.szerintem annál a motornál volt valami gyártás technologiai elbaszás.. látszik a képeken hogy a váz also csövének belseje tiszta rozsda , ami nagyon nem normális dolog...

ehez akár anyi is elég hogy egy pici részt pár milimétert kihagy a hegesztő mondjuk alul, és ott szépen bejut a pára, meg az oxidácio, és mivel nem ér össze a hegesztés vagy van rajta egy lyuk, ott el tud indulni egy hajszál repedés ami egy nagy ugráskor ide vezet csak idő kérdése...

nem gondolom hogy az egész narancs, vagy akár az évjáratnál terveztek volna el valami csunyán, mert akkor sokkal nagyobb mértékben legalább 10-15-százalékban kellett volna igy kitörni a vázaknak...

a másik dolog hogy az itt irkálok mind tudják azt a tényt hogy a krossz és a verseny enduro motorok kapják a világon a legtöbbet... full sárban-porban mennek szinte folyamatosan a maximumhoz közel dolgozik a futomű,-fék, és a váz -lengővilla is akkora terheléseket kap mint atom....szoval az hogy néha eltőrik egy két ilyen motor szerintem bőven belefér ...mélyen szánto következtetést nem vonnák le ebböl...
jónapot!
Balinyó milyen hajtómű olajat kell rakni a txt-be