. mikor pipiskedel..
..
)
..nem ment.. nem ment addig még ő ott pihenkélt..
és azt elinditom km plélyerrel.. ..na ha az megy akkro nem kapcsol sztendbályba a kis köcsög.. és feltölti a vidit a lyutúbra...
. Az eldőlések 90%-a abból fakad, hogy nem ér le a lábam a földig. El kéne vágni a motorból föld felett 30 cm-re, csak akkor meg érdekesen járna alattam. Pit bike volna az igazi, csak azt nem találnám magam alatt miután átmentem egy nagyobb sártengeren, elnyelné a föld. Erőben sem nyújt maradandót. Helyette inkább erősíteni kellene a triálos dolgokat, de legfőképp az egyensúlyt.
. ini nálad is a legtöbb partnak akkor mutatkozik meg az ereje, amikor közelebb megy hozzá az ember és látja az igazi arcát, amikor elképzeled, hogy hogyan kellene megmászni. Szerencsére tapasztaltam ennek ellenkezőjét is. Volt egy part a hegyekbe, ami nekem eltörte a kormányomat és rettenetesen be voltam rezelve tőle. Miután nemrégiben legyőztem onnantól nem tűnt vészesnek.Beálltam a part közepébe levideózni barátom személyében mindazt, amit én annak idején leszenvedtem. Onnantól egy laza partnak tűnt és nem láttam benne semmi ijesztőt.
120 fokos látószögtől ez sose lesz több, azt nem tudod befolyásolni.
sokszor vízszintesen nem tudok elindulni, nem még felfelé, ahogy ti mentek.
gyalog fűggőleges sziklafalakon fel lehet menni . sirokon voltál már? na az meredek. de gyalog egy ovodás is felmászik a tetejére . legfeljebb kicsit zilálja a levegőt mire felér.
Ezzel szemben itt a néhány négyzetméteres sík bemelegítő pályán lehetett prüntyögni a 300-al, ha akart az ember...
De alig akartak. Konkrétan nem hogy sor és tolakodás nem volt, de egész nap a motort menni nem lehetett látni! Még a környéken is csak azért volt egy-két ember mert a budira ment vagy várt valakit. SAJNOS!