Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik sem.
10 éve
Csak félre nyomtam
Kb 20 éve is már azt mondták hogy a 4t gasgas blokk hullaszar
Olyan mondta aki szerelget mert én meg akkor csak képeken láttam ilyet
Még viccelt is hogy a nevében benne van a minőség : gáz
A 2t blokkokról nem volt ilyen véleménye állítólag használhatóak voltak már régen is
Ha lett volna opció, a gas gas vásárlók amúgy is ktm blokkot kértek volna az elmúlt években.
Uraim
Tessek fogadni!
5even belul a Sherco vagy a Beta valik KTMme?
Kezdem en: Sherco
Pár év aztán a hagyományos gasgasokhoz nem lesz új alkatrész. Aki több ideig meg akarja tartani, még most vásároljon be kopó cuccból.
mi ebben az erdekes? mivel kilora megvettek varhato volt, hogy ez fog tortenni...
kb ugyanez tortent a husqvarnaval is. mostmar lesz gyarilag piros ktm is:)
Sziasztok!

Egy kis érdekesség:

https://totalbike.hu/hirek/2019/10/18/ktm_blokkok_lesznek_a_jovo_gasgas-aiban/
Köszi, nem nekem kell. A motor szerintem nem rossz, csak a pr.
Csak beirtam egy lehetoseget. Kulonosebben nem 6 + hogy működnek azok a kotlàk vagy pihennek alkatreszre vàrva.
Szali! Mi van veled? Be vagy rúgva? Reklàmozod, hogy van a betàhoz minden...Meg hamar is. Na. Megleptèl.
Irj rà. Norbert Hipmann. Kozel van a hatarhoz Ausztriaban. Elpostaz neked barmit. Beta kereskedő. Van neki.minden. keresd ra facebookon.
Nem csak ő létezik a világon

https://www.enduropuro.it/shop...

https://shop.betamotor.parts/e...

2-3-4 nap alatt itt van, postaköltség nem sokkal több mint itthon, vám nincs rá.
Persze ha csak egy kis bizbasz kell pár ezer forintért nem éri meg.
Ez is mekkora élmény lehet egy ilyen réten körözni. A szervező tök jól kitalàlta . Köcsög sàr. Csak úgy szàrnyalnak a motorok.
Azt hallottam a "román barátom" megint elvitt valakit motorozni és kitört a srác nyaka. Nem tudtok róla semmit? Egy közös ismerős vett tőle motort de nem tudja elérni, pedig nagyon kellene neki alkatrész.
"Ha leszakad az ég"
http://youtu.be/iWR6m6Q5Ano;t=632s
Csak Adriàn a te kedvedert. Romaniacs. Jön Garcia az utolsó napon az ominózus feljàronal. Mar felszopta magat úgy a feléig. Mi.màr lefele ballagunk. Meguntuk.elfaradtunk . Kerdezi mi a fasz van feljebb.? Mondtuk neki sajat erobol.nem.jut fel. Nehez. Szentségel és 3 x elmondja fucking organizer. Nem tudok angolul .. ez mit jelent? És még sokaig duzzog magaban majd elindul felfele végül a helyi feljaro gyaros trackmanagerek fevonszjak. Ekkor jon mario roman. Ő nem.kerdez semmit de ugyan ezt a fucking organizert kiabalja.... 100% alairom a romaniax brutal sikeres rendezvény! De a profikat kibelezik. Eleg ha megnezted a finis homokfalat. Estek keltek dovaltàk felfele a mocikat azon a ferde hülyeségen. Ezek ezt csinàltàk 5 napon at szétszopattàk.oket. rengeteg huzoemberrel. Ezt mar korabban kielemeztuk jo vagy nem. A lenyeg a nezoknek cirkusz kell. A versenyek egyre nehezebben teljesithetoek. Innen konyen atbillenhet egy teljesithetetlen versenyhez egy rendezveny. Lasd erzberg 3 éve. Beleszartak es ràhagytàk! Az a rendezo is kibaszott rutinos versenyszervezo megis elkurta. Biztos hogy nem egyszeru még annak sem aki ért hozzà megszervezni hogy minden babàn menjen. Ahoz se sok ész kell hogy nem tesznek az első 10 perchez tul ehez akadalyt ,feljarot mert bedugul a mezony. Mégis gyakran latni eljivetik ezt a hibat nem egy versenyen. Aztan.meg ott kiabal.mindenki meg kurvaanyazik.
Általában mindig akkor van a gond igen, ha leszakad az ég..
8:28-tól azért volt aki nem szart be a rönktől.
Itt azert rengeteg lehetőség van. Innen még nagyon messze van mikor előkerülnek a kotelek.csörlők. 5 ember teljes erővel cibàl fel egy motorost valami szerencsétlen.meredélyből. pl Jarvist. Gomezt Walkert . És ott kiabalnak egymàssal meg a húzókkal hogy ki a köcsög.
Igen felreertheto. Csak.kiemeltem egy peldat pont a romaniacsrol. Persze ő is jol csinalja de szinte az oszes szakasz.ki van.mar adva helyi segitoknek.mindegy pont.leszarom. faszom elmelkednen.ilyen faszsagokon. Rengeteg fos verseny van.meg jo.is! Idojaras fuggo is. Egy tok jo versenyt fossa tud valtoztatni a szarazsag. Vagy a tul sok eso. Engedjuk el. Marhasag..
7:09- nél a farönköt épp oda kellett tenni.
http://youtu.be/mEmiiwULxR4;t=1572s
A Romaniacs rendezősége 16-szor rendezte eddig. Többen most is és régebben is aktív versenyzők, vagy voltak. Freinademetz erzbergbe is végigment és rengeteg román extrémen is. Nekem azt feltételezi hogy van rálátása minden szemszögből, versenyzőként és rendezőként is. Az egyre emelkedő iduló szám is azt mutatja hogy jól csinálják, amit csinálnak, annak ellenére hogy egyre drágább. Biztos van olyan az 5 napos verseny alatt, ami nem tetszik nekem se, meg valszeg utólag ők is másképpen csinálnák, de ezek száma elvész a rengeteg jó dolog között. Tehát nem gondolnám hogy nekünk kellene tanácsot adni a rendezésről a Gasgas fórumról, mert kicsit vicces lenne.