Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Janinak teljesen igaza van! Oda-vissza vagyok a motorért, csak igen, hibásat fogtam ki, olyan mint egy rossz ku..va, hisztizik össze vissza! De amióta visszakerült, egyfolytában megyek vele, és tökéletes! Ugy érzem sikerült gatyábarázni! Hm.. majdnem elfelejtettem! Jani! A kerék csapágyat elfelejtették kicserélni, és a mai nap folyamán, még a telószimering is tönkrement! Nem nagy gond, de majd valamikor beviszem a gépet! Majd hívlak!

b.gabor: Figyelj csak? Ne a pilótára fogd a dolgot, mert nagyon is tudom mi az Off-road gép, mert csak ilyen motorjaim voltak, ez már a 4. komolyabb gépem, tudom, hogy kell velük bánni, tudom mi a jo és mi a nem! Egyszerüen, Te nemtudod a motorom történetét, ugy hogy ne is itélkezz ebben! Na látjáták, ezt nem szeretem bennetek, persze a pilóta! Hmm... na mind1! Inkább nem is mondok semmit!
Azt nem pontosan értettem hogy mi is a baj a 300-assal?!?!?!?! Csapágy ha gáz: CSERE (néhány ezres) A blokkja egyszerű mint egy fakocka, dugó henger oszt kész, ja meg karbi.... se szelep se vezérlés seemi elektronika
csak egy megfelelő ember kell rá megfelelő beállításokkal
az egy full jó motor, és én el sem hiszem hogy bármi baja lehet
komolyan az csak a gazdi tudatlansága lehet, ez nem egy utcai plasztik motor hanem egy off-road versenygép........
Nyudodtan lehet jönni supermotos szettel..... én imádnám.... a látványt.....
Máténak nemhogy bejött hanem egyenesen oda van az EC 300-ért! Csak sajnos nagyon sok darabszámból pont Ő húzta ki azt amivel egy két technikai gond adódott! Egy azért tény! Én biztos vagyok benne, hogy ezek után is szereti és tiszteli a márkát, csak picikét csalódott!
Javaslom naponta figyeld ezt a topicok és megtudod, hogy hol és mikor vannak csapatások!
Supemoto szettel ne is gondolkodj a túrára jönni mert teljességgel lehetetlen még 10 métert is teljesiteni vele! Próbáld meg mihamarább beszerezni az endúró szettet és gyere!
Köszönöm előre is a segítséged.Megtudod nekem mondani,hogy esetleg hol tudok ezekről a táborokról idópontot és infót gyűjteni?A terep az teljesen hegyi út,semmi aszfalt?(ha esetleg még nincs meg az enduró szett,supermoto gumikkal érdemes menni?)
Üdvözöllek a GasGas családban!

Én már most felajánlom a segitségemet a kezdetekhez! Ugyan nem az endúró sport a fő tevékenységi köröm de lassan 10 éves triálmotoros tapasztalattal a hátam mögött biztosan tudom mondani, hogy az endúrós kezdetekhez a triálmotorozási tapasztalat szinte az egyik legjobb módszer!
Javaslom elsőként gyere el velünk a legközelebbi GasGas Kalandtúra valamelyikére és ott segitünk neked megismerkedni a terepmotorozás szépségével! Az alapoktól egyre feljebb addig amig már egy endúróval is tudsz követni egy triálmotort!
Szóval ha érzed a természet hivó szavát akkor gyere!

Szia Török Jani
Hali Gas Gas-osok!

Friss tulaja vagyok egy gas gas supermotonak.Tervezem,hogy veszek h ozzá egy enduró szettet csak az az egyetlen visszatartó erő bennem,hogy nincsenek endurós haverjaim akik esetleg segitenének a kezdetekkor.Olvasgattam itt a fórumot,hogy milyen családias a hangulat a gas gas-osok között.Érdekelne,hogy esetelg kivállalkozna rá,hogy segít a kezdetekbe vagy esetleg hol találkozhatok gas gas-osokkal akik segítőszándékúak?

Üdv minden gas gas tulajnak!
Bálint
Vforce3,neked nem jött be az EC 300?nekem is az van,de én nagyon elégedett vagyok vele!
ide is beteszem a képet, bár most nem az ec 250-essel voltam...
Tényleg nem volt valami nagy szám, sok motor volt, de nagyon sok ember, és az kiborított! Komoly a kép, jót motorozhattál, csak lehet megfázol! Vagy nem? Ilyen hidegben, kerülöm a vizeket, mert elkezdek fázni, és elmegy a kedvem az egésztől!
Hááááát nem tudom urak én asszem láttam már ennél nívosabb motorkiállítist is.... Mindegy nem is ez a lényeg, remélem 15.-ére teljesen kilábalok a nyavajámból és egy állat napot szervezünk!
Asszem a mocsárba egy kicsit piszkos lett a vas....
Az nagy kalandtúra Erdélybe ha minden igaz Július vége felé lesz és elképzelhető, hogy két hét extra űber csapatás lesz! Együtt az endúró a triál és a quad! Húúúú, mi lesz ott......
A "kicsi" GasGas Kalandtúra március 15-én lesz legközelebb és a Dorog, Csolnok, Máriahalom, Pilisjászfalu környékét csodáljuk meg!
Tényleg sajnálom, hogy nem beszéltünk! Amúgy nem nagyon lehetett volna nehéz megtalálni mert a triál motor és az endúrók társaságában a GasGas standon ténykedek végig! Csak Én egyedül mert a többiek a ruhákat és sisakokat osztják a jónépnek!
Hát én még nem is láttalak meg nem is ismerlek....na mind 1 szólj ha 1 szer erre a vértesbe mociztok!
Kalandtúra csak jövőre lessz?
Hát azért igazán odajöhettél volna egy pár szó erejéig!
Na de majd egyszer máskor
Beszélgetni nem beszélgettünk meg csak a ruhákat sasoltam meg!De azért a 250Ec-is teccet
De bizony! A kis kétéltű paripa! Én szerettem volna ha totál sarasan lett volna kiállitva de a felsőbb vezetés nem igazán jutalmazta az ötletet!
Apropó Csanaki! Csak Én vagyok totál fáradt és nem esik le vagy tényleg nem találkoztunk vagyis nem beszélgettünk?
Hy!Voltam ma a Motorkiállításon és voltam a GASGAS standon!Jól be volt rendezve!Láttam ott egy 450Fse-t kicsit retkessen!Jani az nem az a motor volt amivel elmerültél a patakban?
Én gyüvök, az biztos!
Úgy néz ki hogy vasárnap 10-11 között leszünk ott...de most dolgom van...mennem kell motorozni..
Tényleg Jani, jövő héten hova megyünk csapatni? Dorog?
Miket olvasok itten? GÁBOR! Azt tudjam meg, hogy nem jössz ki! Majd adok Én neked, próbálj meg nem kijönni, elkaplak a trialmotorral és kikockázlak a gumival!
Atyánk nagyon számit a család összetartó erejére!
Amúgy Én is nagyon szomorú vagyok, hogy nem jöttek meg időre a "07-es endúró modellek, de majd ha megjönnek akkor annál jobban fogunk nekik majd örülni!
Amúgy, gyerekek valami fantasztikus a kiállitás! Annyi már-már szinte teljesen tökéletes gépcsodát lehet látni! Húúúúúú! Na és persze az a sok jó csaj! És egy sem az enyém!
ÓÓÓ, köszönöm szépen! Bár a dicséret a tervező mérnököket illeti!
Tényleg igazán jó munkát végeztek! Csak az a baj, hogy még nem volt módom rá, hogy kipróbáljam!
De vasárnap vége a kiállitásnak és hétfőn este a meló után végre egymáséi lehetünk!
Ha van kedved kipróbálni gyere el szerdán Százhalombattára a Hotel Tréningben lesz a hivatalos átadó és bemutató ami után alkalma nyilik mindenkinek, hogy kipróálhassa!
Na milyen a motorkiállítás? Kicsit elszomorít hogy nem domborítanak ott a 2007-es gasgas paripák. Talán így fel sem megyek....
Nagyon szép a k7-es txt-d TrialosJani.
Azóta is mennyien írtak ide!