De aztán simán ment. Arra a kérdésemre meg nem válaszolt senki, hogy Százhalombatta környékén hol találok jó szerelőt! Aki esetleg tud itt helyben, Érden vagy a közelben az szóljon!!!! Köszönöm
és kitörött az index az idomból ezt még valahogy megtudom ragasztani de az a helyzet h a fékkar és a kormány is elgörbült egy kicsit (nagyon minimálisan) és amikor a ráhuzom a gázkart akkor úgymarad (érezhetően szorul), ezt h tudnám helyrehozni? Írjatok pls! Előre is kössz!
. Pedig pillanatok alatt eléri azt a sebességet... Nem tudom miért van ez, lehet h a kipufogó?
Le is akarom cserélni, ha lesz rá keret.
de ha már nem akkor meg se vedd a motort esetleg ha nagyon olcsón adja mondjuk 30:000-ér akkor megéri (ALKATRÉSZNEK
)de ha mér van ára akkor hagyd a francba
mi lenne, ha:
rövidebb áttételt és más fogaskereket rakatnák a gépbe, h gyorsuljon mint az állat, mert engem nem zavar ha "csak" 120at vagy 140et megy. ehhez mit szoltok? igy rövidtávon én lehetnék a nyerő!:D tegnap éccaka gyorsuláson megvert egy 94"es csupasz nsr 37lovas gyárilag
vagy mi lenne ha esetleg dugót kéne venni bele újat és akkor vennék bele 125ös helyett egy 150est vagy nem tudom mekkorák vannak elfogadható árakon. szóval vmi tuning féleségre gondoltam, amitol azért nem megy szét az egész.
vagy sportlégszűrő? az se lenne rossz! menynibe van mostanság egy ilyen?
mit szoltok ezekhez? vagy lenne vmi más ötletetek? elöre is köszi a segítséget!
KIRÁLY A FÓRUM!