.Végülis szeretem a télet: szülinap,karácsony,szilveszter,vizsgaidőszak,hideg...
megy ez hóban fagyban télen nyáron én tavaly is zúztam a hóba elég rendesen
De legalább gondolkodhatom a változtatásokon tavaszra. Meg ha látom, hogy ti is szenvedtek a motormentes időszakban, akkor legalább nem fogom úgy érezni, hogy azt idő csak velem baszik ki.
Amíg be nem fagy a seggünk mindenkinek jó motorozást.
120-nál 6.ban már olyan 9ezer körül pörög, nyitva a power meg minden... Szal kérdés: végsebességbe mennyit tud kb ez a típus? Mert azért ezeket a 150-160-as bemondásokat nem nagyon hiszem... legalábbis erre a fajtára. Olyan 140 még tán reálisnak tűnik, de azt már tuti nem szereti. Jól gondolom? Nem mintha túlzottan fontos lenne ugyebár, csak mindig ott bújkál az emberben a kisördög.
Széles utat és ingyen benzint!
. Nekem rezeg egy kicsit a kormány ha húzom neki és elzsibbad a jobb kezem, normális ez
? Jó motorozást:B.
Sikerült hozzájutnom egy viszonylag jó állapotú 1988-as NSR-hez. Optikailag lesz munka rajta, kicsit az idomok viseltesek, de motorikusan ott van a szeren. Power után elég szépet tol, ezt a Simsonom nem tudta. :) Lenne egy buta kérdésem: Honnan tudom meg, hogy mikor kell tankolnom?
Nem találtam benzinszint visszajelzőt a műszerfalon... Bele köll nézni a tankba? Előre is köszi a válaszokat és lécci ne nézzetek hülyének, kezdő vagyok. :)
Tegnap voltam a kárpitosnál, az ülés miatt és tavaszra én is átfújom a felniket.Meg új matricák...olyan színűek, mint a váz.
,csak én áthuzattam az ülést,meg át lett fújva valamikor.De eredetileg tök olyan volt
nagy bajban vagyok! egik pillanatról a másikra a motorom hangja tiszta üveges lett, alapjáraton iszonyat üvegeset, magasat pöfög, feljebb meg nagoyn hangos és üveges, 9e fölött egyenesen fájdalmas hallgatni! nem tom mi lehet!(ill van egy tipem csak nem mondom meg nehogy befájásoljalak titeket:D )
szóval nem tudjátok mi lehet a gond?
ja, meg van egy olyan gondom, hogy mikor üresben gurolok jó úton akkor érzem hogy be-be üt a kormány, mintha vmi akadna, nem tudom jobban elmagyarázni... de mi lehet?