)
, Bp-n a Szallerbeck-nél. Kb 2 hét mulva fizetem ki teljesen, és teszem forgalomba, addig álmodozás 1000-el. Kezdem a kiegészítőket összeszedni. Bukógomba kérdésben a Valtermoto mellet döntöttem: www.danger.hu 13.990, és hibátlan minőség, az R1-emen is ez volt. Kis rendszámtartó szintén Valtermoto, index: Oxford, Mercury www.quasimoto.hu Kipuff Mivv suono steel, szintén dangerbikes, de ez egy késöbbi project, most sajnos totálisan kinullázom magam
Felnicsíkban , és fék, index karban segítséget kérnék. Mert a gyár felnicsíkot megnézve nem sokkal lehet jobb minőségű, mint a sima 3-4000ft-os.
) nem érzem kicsinek a mocit, de a farokcsontomnál érzem azt a kis kiálló részt a hátsóülésböl. Nagyon nem zavaró, de mégi valami van. Kérdés: gyorsan meg lehet szokni? lehet késöbb fel sem tünik?
Gondolom lecserélik az olajat meg beállitják a láncot (amit én már megtettem)
...Majd szólok, hogy a három napja berakott sportlégszűrőt még ne dobják ki. Közben megnézem a boltot hátha van valami jó, de felesleges cucc amire lehetne költeni...
legyen az ruha, csizma, bukó...
hogy felnyitható v.sem .De még elmegyek egy próbálgatási körútra ,a shoei-t már a Feri is ajánlotta biztosan jó lehet,meg jobban adok a véleményetekre mint bármely újságírói tesztre.Megpróbálom ezeket is.
mivel már 35 elmúltam
.
. Azt hogy melyiket istenitik, ne nagyon nézd. A bukó egy bizalmi dolog, kizárólag a saját biztonságodat és kényelmedet kell hogy szolgálja. Fel kell próbálnod többet mielőtt beleinvesztálsz ezekbe a drága cuccokba. A Shoei engedi hogy az arcodhoz passzoló egyedi betétekből állitsd össze a sisakodat, ami hosszu távon kifizetődik. Én a Schubertet is nagyon jónak tartom, mifelénk sokan járnak benne mert Németországban gyakran drágák a japán bukók és a béemvések szeretik a Scubertet, sőt a gyári BMW bukó is tőlük van. Szóval jól gondolt meg.
http://shop.ebay.de/i.html?_nk...
Megje
gyzem, vettem tőlük egy plexit előre, még nem raktam föl, de elég strapabirónak tünik. Ha jön a jobb idő, felpróbálom mert pünkösdkor a soproniakkal mennék egy kört Jugóban és csak nekem van naked, a többieknek CBR YFZ stb....és nem akarok nagyon elmaradni...bár el fogok.
Más: a MIVV kipuffogók nagyok klasszak, nekem leginkább a carbon tetszik és közeleg a gábor nap, persze ez nem célzás akart lenni de hát a nejemnek megajánlanék egy pár tavaszi cipőt, magamnak egy kipuffot és egy uj bukót mert szorit a mostani ami szintén uj. Holnap a Louisban fogok próbálni órákig a Shoeik között. Nem mintha a motoros időjárás fenyegetne de bukót autóban is lehet viselni (lásd utolsó auto-motor-und-sport ujságban Walter Röhrl az Audi urquattroban. Van közöttetek audis (rajtam kivül) ?