Extralámpák
Ez akkor se látott volna sajnos!
az nem zavarja a műszaki vizsgáztatást és csak akkor használom ha kell!
Amúgy meg leszedi a sok dzsuvát, beragadt port, ami menet közben csiszolja a láncot.
fene tudja...
.
ha zizegő hangot hallotok először az oldaldeklinél kezdjetek tapogatózni ugyan is nekem az zizeg hogy mért nem tudom majd valahogy megoldom de hosszabb távon irtó idegesítő tud lenni. Remélem nektek ilyen nincs de ha lesz de ne legyen :) akkor már tudjátok hogy honnan jöhet :)
még a felniről is leszedte a Dzsuvát
. De már elfogyott
. De szerencsére nekem könnyebb dolgom van mert Faternak a bringaszervizbe mindig van valami lé vagy spray amivel lehet takarítani
. Amúgy Én szinte csak motul spray-t használok bevált. Csak az Ára is mutatja a minőségét!
.
Jo motorozást...
... Olcsóban jövök ki pár lejjel mintha vonattal furikáznék és nem 5 órát hanem csak három és fél vagy négy óra az út. Nagyon meg vagyok elégedve vele...
,te Románia melyik részén laksz?
Itt találsz szimmeringet:
http://biker-world.hu/
Itt meg szervízkönyvet a javításhoz: link
Mindkettőt cserélned kell, és porvédővel együtt érdemes cserélni ha már szétszeded. Az olajat se felejtsd cserélni!
Ami nagyon fontos, hogy a szerelést azzal kezd (miután kiszedted a telókat) hogy a teló alján lévő csavart kicsavarod. Miután szétszeded a telót ez szinte lehetetlen lesz! A rugó feszít neki csak ellent, amúgy elforog.