Na valami ilyesmi órát képzeltem.
Amikor meg tudtam, hogy árulja írtam neki, de nem válaszolt. Mi ez a "döntés"? Pedig nyárra be volt egy-két dolog tervezve.
Hááát, őszintén szólva fogalmam sincs hol vannak most jó bukó boltok Pesten :S Amikor az enyémet vettem megnéztem de azóta nem követem a boltokat. Talán itt tudnak segíteni:
Itt van a megígért kép a lámpáról.A 2. kép még a tavalyi nagy felkészítésen készült.
Nagyon érdekesek a dolgok mert nekem is szimeringet kell cserélnem mert a jobb oldali telóból nyomja ki az olajat így most én is megkaptam a választ. KÖSZI
Remélem kaptok ihletet és sikerül kitalálni a felfogatást. De ha kell közelebbi kép akkor teszek fel még!
Ártani biztos nem fog a lánc szakszerű tisztítása. Egyik haveromnak van valamiféle automata lánckenő berendezés a motorján. Azt mondják, ettől megnő a lánc élettartama. Mondjuk egyszer megszívta vele, mert a visszajelzés ellenére leállt a kenőanyag adagolása, ami miatt a láncszett idő előtt elhalálozott.
Szia cbLaci!
Most olvastam,hogy el kell adnod a motorodat.Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne,hogy hamarosan minden jobbra fordul meglátod!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot!
Amikor meg tudtam, hogy árulja írtam neki, de nem válaszolt.
CBLaci barátunknak van a mociján, szomorú helyen a hirdetésnél megtalálod a képen :-/
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Neked van (idő) órád a mocidon? Már nem emlékszem. Nekem nagyon hiányzik egy óra.
De azért köszi!
Én azért próbálok neki valahol fent helyet szorítani... Lehet, hogy csak 1-1 szuperfényes LED lesz belőle, meglássuk.
Üdv,
Zoli
Remélem legalább ez működik.
Jajj de itt kiadom saját magam
Amenniben kérdésed van, úgy megnézem.
Ha most sem sikerül akkor addig csinálom amíg jó nem lesz.
10W40 ásványi/félszinti. Én valvoline-t teszek bele,van aki repsolt.
Tegnap szórakozott a netem és úgy néz ki már nem volt ereje a képeket is feltölteni.
Lenne egy kérdésem a teleszkóppal kapcsolatban:
Melyik olaj a megfelelő típus ami belejár?
link
Sajna nem, otthon leszek szüleimnél. Jársz Pesten?
Szombaton Pesten leszel?
Tudna nekem segíteni valaki S típushoz fejidomban? A bal oldali része kéne, mert három darabból épül fel.
Köszi
Norbi
Nagyon érdekesek a dolgok mert nekem is szimeringet kell cserélnem mert a jobb oldali telóból nyomja ki az olajat így most én is megkaptam a választ.
Remélem kaptok ihletet és sikerül kitalálni a felfogatást. De ha kell közelebbi kép akkor teszek fel még!
Minden jót!
Egy hetem kimaradt a fórumon, csak most kapkodom a fejem, hogy mit hallok (olvasok) meg vállsz a Hondádtól?
Most olvastam,hogy el kell adnod a motorodat.Nagyon sajnálom és biztos vagyok benne,hogy hamarosan minden jobbra fordul meglátod!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot!
Ez kiráály! Mindenképp tegyél fel képet légyszi! Sokat nézegettem már a motort, hogy hova lehetne feltenni, nagy dilemma!