Mindemellett a szűkítőt be lehet rakatni, de a németországi árakból kiindulva olyan 50 ezer forint. Mármint nekem ott annyiért adták volna a motor mellé, mert az enyém is le volt fojtva egy időben. A szerelése kb. 2 órás.
A bokája, meg a csuklója tört el. A motoron nem csak az összes idom tört el, hanem a segéd váz és a kipudob is oda lett. (1000-es Ninja)
! Kösz s elnézést a huje kérdésekért de nyugodtabb vagyok igy hogy biztosra tudom. még egyszer köszönök mindent(még a türelmet is
)
Üdv minden új és régi fórumozónak. Még mindig a Balcsin vagyok csak most a vihar bezavart egy internet kávézóba
Eddig nagyon szép időnk volt nem panaszkodom, szépen le is barnultam. Holnap indulunk haza és már azon jár az eszem, hogy mi lesz a hétvégi istenmezei túrával, remélem Atesz rajta van az ügyön.
A nyaralónk kb 100m-re van a 7-es úttól és ott akkora a motoros forgalom, hogy ihaj, a körforgalomtól Pest irányába van egy tök hosszú jó minőségű kigyorsító Balatonöszöd felől, na ott aztán tépkedik a kolégák a gázt de nem csak a speedesek még a chopperesek is. Láttunk nem egy 5 fő feletti konvonjt is, gyönyörű hangú sport rottyantóktól a mély chopperes hanghatásig van mindenféle felhozatal amik számomra meghitté tették az estéket
Na úgy látom szűnik az eső és a motorosok is előbújtak a buszmegállókból, megyek még köszönök Albert cimborának a CB-1 fórumon aztán megkockáztatok egy bográcsos halászlét készíteni, talán megengedi az idő.
Holnap ha hazaérek jelentkezek!
Csőváz!